Alert: 7/24/2021 “ Të Allahut jemi dhe tek ai do të këthehemi “ Ka ndërruar jet…

Alert

“ Të Allahut jemi dhe tek ai do të këthehemi “ Ka ndërruar jetë zonja. Sehere Sela, motëra e Femi Mersimi. Varrimi do të kryhet në vendëlindje. Familja e Femi Mersimi do të hapë konak për ngushëllime nga dita e Diellë 25 Korrik deri ne ditën e Martë 27 Korrik, prej orës 1:00pm – 8:00pm
Adresa : 57 Spruce Road, Pompton Lakes, NJ.
Qendra Kulturore Shqiptare Amerikane shpreh ngushëllim familjes dhe lusim Allahun ti falë xhenetin të ndjerës.

Alert: 7/19/2021 Të nderuar antar, kemi nderin tju lajmerojmë se festa e madhe e Kurb…

Alert

Të nderuar antar, kemi nderin tju lajmerojmë se festa e madhe e Kurban Bajramit do të jetë neser 20 Korrik, dita e Martë.
Namazi i Sabahut do të falet ne ora 5 të mëngjesit. Namazi i Kurban Bajramit do të falet dy herë ne ora 7am dhe në ora 8am të mëngjesit. Cmimi i Kurbanit edhe këtë vitë është $150 dollar. Të gjitha Kurbanet që do të grumbullohen pranë xhamisë tonë do të realizohen ( theren ) në vendlindje (Strugë)
e lusim Perendinë e Madhëruar që të na i pranoj të gjitha adhurimet tona!
Urojmë që Kurban Bajrami të sjellë, paqë, lumturi dhe begati të gjithë juve dhe familjeve tuaja!
AMIN!

Alert: 7/19/2021 Të nderuar antar, kemi nderin tju lajmerojmë se festa e madhe e Kurb…

Alert

Të nderuar antar, kemi nderin tju lajmerojmë se festa e madhe e Kurban Bajramit do të jetë neser 20 Korrik, dita e Martë.
Namazi i Sabahut do të falet ne ora 5 të mëngjesit. Namazi i Kurban Bajramit do të falet dy herë ne ora 7am dhe në ora 8am të mëngjesit. Cmimi i Kurbanit edhe këtë vitë është $150 dollar. Të gjitha Kurbanet që do të grumbullohen pranë xhamisë tonë do të realizohen ( theren ) në vendlindje (Strugë)
e lusim Perendinë e Madhëruar që të na i pranoj të gjitha adhurimet tona!
Urojmë që Kurban Bajrami të sjellë, paqë, lumturi dhe begati të gjithë juve dhe familjeve tuaja!
AMIN!

Alert: 7/10/2021 Të nderuar sportdashës, antarë të QKSHA. Nesër e Dielë 11 Korrik…

Alert

Të nderuar sportdashës, antarë të QKSHA. Nesër e Dielë 11 Korrik në ora 2PM sipas dëshirës jeni të mirseardhur për të ndjekur ndeshjen finale të Europjanit mes Italisë dhe Anglisë në kafeterinë e QKSHA-së.
Pije freskuese, fast food dhe atmosfera të zjarrtë sportive nuk do të mungojë. Së bashku të përjetojmë emocionet sportive që sjell ky eveniment. Ju faleminderit!

Alert: 7/06/2021 Të nderuar antar, kemi nderin tju lajmerojmë se festa e madhe e Kurb…

Alert

Të nderuar antar, kemi nderin tju lajmerojmë se festa e madhe e Kurban Bajramit do të jetë më 20 Korrik, dita e Martë.
Namazi i Sabahut do të falet ne ora 5 të mëngjesit. Namazi i Kurban Bajramit do të falet dy herë ne ora 7am dhe në ora 8am të mëngjesit. Cmimi i Kurbanit edhe këtë vitë është $150 dollar. Të gjitha Kurbanet që do të grumbullohen pranë xhamisë tonë do të realizohen ( theren ) në vendlindje (Strugë)
e lusim Perendinë e Madhëruar që të na i pranoj të gjitha adhurimet tona!
Urojmë që Kurban Bajrami të sjellë, paqë, lumturi dhe begati të gjithë juve dhe familjeve tuaja!
AMIN!

Ju lutemi në qoftëse shprehni deshir për të therur Kurban ju lutemi paraqituni sa më shpejtë që ta dim numrin e saktë që të jemi sa më korrekt edhe me antarët.

Astrit Zhaku ( Kryetar )
(201) 873-9994
Mani Sela ( Përgjegjës i Xhamis )
(973) 960-1645
Shpetim Mimini ( Sekretar )
(973) 960-5039