Alert: 11/30/2019 Të nderuar Anëtar, ju njoftojmë që vazhdojmë me mbledhjen e donac…

Alert

Të nderuar Anëtar, ju njoftojmë që vazhdojmë me mbledhjen e donacioneve për në Shqipëri . Sot deri në ora 8 në mbrëmje do të jemi tek Qendra për të mirëpritur kutijat që keni përgatitur për ndihma, gjithashtu ju njoftojmë që vazhdojmë me mbledhjen e të hollave( gofundme, cash/check) Mundeni ti sillni edhe cash apo check te Qendra . Cdo donacion i juaj është i rëndësishem për komunitetin tonë në nevoj. Ju faleminderit

Alert: 11/22/2019 …

Alert

L A J M Ë R I M

Të nderuar anëtarë të Qendrës kulturore shqiptaro – amerikane, ju njoftojmë se më datën 7 tetor 2019, në orën 11.00, do të mbahet mbledhja e përgjithshme informative, me këtë rend dite:
1. Prezentimi i Këshillit të ri.
2. Raport për gjendjen financiare në të cilën iu dorëzua Këshillit të ri.
3. Raport për të ardhurat dhe shpenzimet nga muaji prill deri në shtator 2019.
4. Informim për aktivitetet në arsim.
5. Informim për aktivitetet e lira me theks të veçantë në sport.
6. Informim për aktivitet fetare.
7. Të ndryshme. (Diskutime rreth pikave të mësipërme).
Pjesëmarrja juaj është e rëndësishme për mbarëvajtjen e Qendrës kulturore shqiptaro – amerikane.

Me respekt
Qendra kulturore shqiptaro – amerikane
Kryetar
Z. Burim Zhuta

Alert: 11/17/2019 “Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun” Ka ndërrur jetë Zimijet Zhak…

Alert

“Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun”

Ka ndërrur jetë
Zimijet Zhaku
shoqja e Bashkim Zhakut nena e LUAN ZHAKUT (LALIT)varrimi esht bere në vendlindje.
Konaku për të ndjerën do të hapet neser e djele 11/17/19 prej ores 10am deri ne ora 4pm ne lokalet e qendres tone adresa 90 riverdale rd
Riverdale NJ
– AACC shpreh ngushëllime familjes dhe lusim Allahun ti falë xhenetin të ndjerës!

Xhamia – AACC
Riverdale, NJ

Alert: 11/15/2019 “” Te nderuar bashkeatdhetare: Me rastin e ditelindjes te profeti…

Alert

“” Te nderuar bashkeatdhetare:
Me rastin e ditelindjes te profetit Muhamed- paqja e Zotit qofte mbi te- xhamija- qendra e jone organizon MEVLUD diten e Shtune me 16 Nentor
Programi do te filloje ne ora 4:30 pas dite
Ju ftojme te merrni pjese te gjithe– familjarisht!
Pjesemarrja e JUAJ do ta beje mbremjen me madheshtore!
Perendija I Madheruar ju shperblefte!!!

Alert: 11/14/2019 “” Te nderuar bashkeatdhetare: Me rastin e ditelindjes te profetit Mu…

Alert

“” Te nderuar bashkeatdhetare:
Me rastin e ditelindjes te profetit Muhamed- paqja e Zotit qofte mbi te- xhamija- qendra e jone organizon MEVLUD diten e Shtune me 16 Nentor
Programi do te filloje ne ora 4:30 pas dite
Ju ftojme te merrni pjese te gjithe– familjarisht!
Pjesemarrja e JUAJ do ta beje mbremjen me madheshtore!
Perendija I Madheruar ju shperblefte!!!

Alert: 11/11/2019 “Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun” Ka ndërrur jetë Zimijet Zhak…

Alert

“Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun”

Ka ndërrur jetë
Zimijet Zhaku
shoqja e Bashkim Zhakut nena e LUAN ZHAKUT (LALIT)varrimi nohet neser në vendlindje.
Konaku për të ndjerën do të hapet diten e djele 11/17/19 prej ores 10am deri ne ora 4pm ne lokalet e qendres tone adresa 90 riverdale rd
Riverdale NJ
– AACC shpreh ngushëllime familjes dhe lusim Allahun ti falë xhenetin të ndjerës!

Xhamia – AACC
Riverdale, NJ

Alert: 11/11/2019 “Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun” Ka ndërrur jetë Zimijet Zhak…

Alert

“Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun”

Ka ndërrur jetë
Zimijet Zhaku
shoqja e Bashkim Zhakut nena e LUAN ZHAKUT (LALIT)varrimi nohet neser në vendlindje.
Konaku për të ndjerën do të hapet diten e djele 11/17/19 prej ores 10am deri ne ora 4pm ne lokalet e qendres tone adresa 90 riverdale rd
Riverdale NJ
– AACC shpreh ngushëllime familjes dhe lusim Allahun ti falë xhenetin të ndjerës!

Xhamia – AACC
Riverdale, NJ

Alert: 11/11/2019 “Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun” Ka ndërrur jetë Baftisha Kur…

Alert

“Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun”

Ka ndërrur jetë
Baftisha Kurtishi
shoqja e Bashkim Zhakut nena e LUAN ZHAKUT (LALIT)varrimi është kryer sot në vendlindje.
Konaku për të ndjerën do të hapet diten e djele 11/17/19 prej ores 10am deri be ora 4pm ne lokalet e qendres tone adresa 90 riverdale rd
Riverdale NJ
– AACC shpreh ngushëllime familjes dhe lusim Allahun ti falë xhenetin të ndjerës!

Xhamia – AACC
Riverdale, NJ