Alert: 2/28/2019 Te nderuar prinder, Si mbas kalendarit te vitit shkollor nuk ka mes…

Alert

Te nderuar prinder,

Si mbas kalendarit te vitit shkollor nuk ka mesim te shtunen me daten 2 mars për shkak te festes se 8 marsit. Mesimi vazhdon te shtunen me daten 9 mars.

Faleminderit

Dear Parents,

A reminder that according to the school calendar, there is no school this Saturday March 2nd due to the March 8 celebration. School will resume on Saturday March 9.

Thank you

Alert: 2/17/2019 Dear Parents, Please drop off your children who are taking part in…

Alert

Dear Parents,

Please drop off your children who are taking part in the Project Fair tomorrow at the center at 11:30 am. Children should be dressed in red or black. Also, families and other guests are welcome to come to the center at 1 pm to join!

Hope to see you all, thank you!

Të Dashur Prindër,

Ju lutemi ti sjellni fëmijët tuaj të cilët marrin pjesë në projektin e trashëgëmisë shqiptare nesër në qendër në ora 11:30 am. Fëmijët duhet te veshën me ngjyrat kuq e zi. Gjithashtu, familjet e fëmijëve janë të mirëpritur të vijnë në qendër në ora 1:00pm për ti parë projektet.

Faleminderit dhe mirë u pafshim!

Alert: 2/15/2019 Vllaznimi Youth Program Update We are proud to announce that Vllazn…

Alert

Vllaznimi Youth Program Update

We are proud to announce that Vllaznimi AACC youth soccer club is officially registered with NJ Youth Soccer.

We have 3 teams registered with the age groups U9, U12, and U14.

We are still accepting registration for new players. We welcome EVERYBODY!!!!!

Contact anyone below:
Astrit – +1 (201) 873-9994
Coach Fatmir – +1 (973) 636-8633
Coach Biti – +1 (973) 493-2881
Coach Amdi – +1 (973) 864-4024
Egzon – +1 (973) 653-7569

Alert: 2/15/2019 Të nderuar Bashkatdhetarë në shenje Solidariteti te Tragjedise se G…

Alert

Të nderuar Bashkatdhetarë në shenje Solidariteti te Tragjedise se Gostivarit ne Maqedoni , Kryetari Z. Burim Zhuta bashk me Bordin Drejtues të QKSHA (AACC) Riverdale New Jersey , vendosem që te Anulojme programin Festiv i parapare për te djelen 17 shkurt per Pavarsin e Kosoves.
Ne shenje respekti program muzikor nuk do te ketë.
Projekti i nxënësve qu ju ështe dhene si detyre enkas per kete Feste do te prezantohet perpara pjesmarresve ne ora 1:00 te djelen ne ambientet e shkolles. Hyrja eshte e lire, Ju faliminderit per mirkuptimin.

Alert: 2/14/2019 Të Dashur Prindër/Studentë të QKSHA: Do të ketë një sesion i…

Alert

Të Dashur Prindër/Studentë të QKSHA:

Do të ketë një sesion informative këtë tē Enjte prej ores 6-7 pm në qendër për një mundësi praktike në një kompani farmaceutike vendase në NJ për nxënësit e klasave 9-12. Një përfaqësues do të flasë më shumë rreth programit këtë të Shtunë. Ne rekomandojmë që prindërit dhe nxënësit të marrin pjesë së bashku.

Faleminderit.

Dear Parents/Students of the Albanian American Cultural Center of Riverdale:

There will be an information session this Thursday from 6-7 pm at the center about an internship opportunity at a local pharmaceutical company in NJ for students from grades 9-12. A representative will speak more about the program this Saturday. We recommend parents and students attend together.

Thank you.