Alert: 11/11/2020 Hello Members, The Soccer Tournament this year will be canceled du…

Alert

Hello Members,

The Soccer Tournament this year will be canceled due to COVID-19. Government regulations don’t allow us to have the amount of people we need within the facility.

The facility (Turf City) is also under negotiations to be sold and still not open. Other nearby facilities are either closed or aren’t able to meet our needs to host the tournament.

Të nderuar Anëtar, me keqardhje ju njoftojmë që turniri i futbollit nuk do të mbahet këtë vitë, Shteti i Nju Xhersit për të parandaluar shpërndarjen e Covid19 nuk lejon të mbahet aktivitet ne ambient të mbyllur. Gjithashtu Turf City është në negociata për tu shitur dhe nuk është i hapur. Ambientet e tjera janë të mbyllura ose nuk i përmbushin kushtet e nevojshme për të na mundësuar mbajtjen e turnirit.