Alert: 9/28/2020 Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njoftojme …

Alert

Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njoftojme se ka nderrua jete Xhevdet Toska, baba I Hamit dhe Muxhteba Toskes
Varrimi I te ndjerit do te behet ne vendlindje
Konakun per tu shprehur ngushellime familjes Toska dovre hapet Kur te krthehen familjaret nga vendlindja (Struga)
Lusim Perendine e Madheruar qe mehrumit tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe tia kete fale Xhenetin
Lusim Perendine e Madheruar qe familjes Toska tu japi vetem te mira pas sodit!
AMIN!

Alert: 9/21/2020 “” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njoftoj…

Alert

“” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njoftojme se ka nderrua jete bashkeatdhetari yne UKE MERKO
Varrimi I te ndjerit do te behet me 22 Shtator e Marte ne ora 12:00 nga xhamija e jone me Riverdale New Jersey
Konaku I familjes MERKO do te jete si vijn:
—Sot dite E Hene konaku do jete te shtepija e merhumit!
Diten e MARTE diten e Merkure dhe diten e Ejnte konaku do te jete te xhamija nga ora 1:00 pas dite deri ne Oren 7:00 te mbremjes
Lusim Perendine e Madheruar qe Ai tia pranoje te gjitha veprat e mira dhe tia fale xhenetin!
Lusim Perendine e Madheruar qe familjes Merko pas sodit ti japi vetem te mira inshalla!
AMIN!