Alert: 11/24/2021 Njoftim Te nderuar antar ju njoftojm se tiketa…

Alert

Njoftim

Te nderuar antar ju njoftojm se tiketat per festimin e 28 Nentorit do te shiten sot ( E Shtun 11/13/2021 ), prej ores 6pm – 7pm te Qendra Kulturore Shqiptare Amerikane te gjith te interesuarit munden te vin me i ble tiketat. Cmimi i tiketatave eshte per Adult $60, dhe prej 4 -13 vjet $30. Ne fillim do tu argetojn femijet e QKSHA dhe pastaj kengetaret e mirnjohur Nehat Curri dhe Afrim Aliu. Ju faliminderit dhe ju mirepresim te kalojm dhe ta festojm se bashku diten me madheshtore per ne si Shqiptar. Per me shum informata ju lutemi mundeni me i gjet edhe ne rrjetet tona si ne Facebook ( Albanian American Culture Center) dhe ne Instagram
Fatmire Mante (201) 450-6931
Mereme Veliu (973) 248-2143
Emine Beqiri (973) 703-4493

Ju faliminderit,
Keshilli i QKSHA

Alert: 11/13/2021 Njoftim Te nderuar antar ju njoftojm se tiketa…

Alert

Njoftim

Te nderuar antar ju njoftojm se tiketat per festimin e 28 Nentorit do te shiten sot ( E Shtun 11/13/2021 ), prej ores 6pm – 7pm te Qendra Kulturore Shqiptare Amerikane te gjith te interesuarit munden te vin me i ble tiketat. Cmimi i tiketatave eshte per Adult $60, dhe prej 4 -13 vjet $30. Ne fillim do tu argetojn femijet e QKSHA dhe pastaj kengetaret e mirnjohur Nehat Curri dhe Afrim Aliu. Ju faliminderit dhe ju mirepresim te kalojm dhe ta festojm se bashku diten me madheshtore per ne si Shqiptar. Per me shum informata ju lutemi mundeni me i gjet edhe ne rrjetet tona si ne Facebook ( Albanian American Culture Center) dhe ne Instagram
Fatmire Mante (201) 450-6931
Mereme Veliu (973) 248-2143
Emine Beqiri (973) 703-4493

Ju faliminderit,
Keshilli i QKSHA

Alert: 11/06/2021 Të nderuar antar të organizates ju njoftojmë që QKSHA ka vendos…

Alert

Të nderuar antar të organizates
ju njoftojmë që QKSHA ka vendosur të bëj shitjen e njëqind (100) varrezave që ndodhen në tranquility garden në Totowa NJ. Shkaku për shitjen e varrezave është të minimizojmë koston e lart mujore me të cilën perballet organizata jonë
Shitja e varrezave do të behet sic vijon:
Për antaret e regullt që kanë kryer obligimin prej 3000$ ( tre mijë dollar) dhe kan paguar antarsin për tre vitet e fundit, cmimi do të jetë sic janë blerë 1500$ (nje mije e pesqindë dollar)
Për antaret qe kan paguar antarsin pēr tre vitet e fundit dhe të cilet kanë filluar të paguajn obligimin e 3000$( tre mijë dollar) por nuk e kanë plotesuar tërsisht cmimi do të jetë 2000$ (dy mijë dollar).
Shitja e varrezave do të filloj në datën 11.7.2021 dhe do të mbaroj më 12.31.2021.
Këto cmime jan vetëm për datat e lartë përmendura, pas shitjes të 100 varrezave nuk do të shiten më, vetëm sipsas nevojës. Për blerjen e varrezave mund të kontaktoni.

Astrit Zhaku ( Kryetar ) 201-873-9994
Shpetim Mimini ( Sekretar ) 973-960-5039
Mani Sela ( Përgjegjës i Xhamis ) 973-960-1645
Fatos Rizvani 862-287-5641

Me respekt,
Keshilli i QKSHA

Alert: 11/06/2021 Të nderuar antar të organizates ju njoftojmë që QKSHA ka vendos…

Alert

Të nderuar antar të organizates
ju njoftojmë që QKSHA ka vendosur të bëj shitjen e njëqind (100) varrezave që ndodhen në tranquility garden në Totowa NJ. Shkaku për shitjen e varrezave është të minimizojmë koston e lart mujore me të cilën perballet organizata jonë
Shitja e varrezave do të behet sic vijon:
Për antaret e regullt që kanë kryer obligimin prej 3000$ ( tre mijë dollar) dhe kan paguar antarsin për tre vitet e fundit, cmimi do të jetë sic janë blerë 1500$ (nje mije e pesqindë dollar)
Për antaret që kan paguar antarsin pēr tre vitet e fundit dhe të cilet kanë filluar të paguajn obligimin e 3000$( tre mijë dollar) por nuk e kanë plotesuar tërsisht cmimi do të jetë 2000$ (dy mijë dollar).
Shitja e varrezave do të filloj në datën 11.7.2021 dhe do të mbaroj më 12.31.2021.
Këto cmime jan vetëm për datat e lartë përmendura, pas shitjes të 100 varrezave nuk do të shiten më, vetëm sipsas nevojës. Për blerjen e varrezave mund të kontaktoni.

Astrit Zhaku ( Kryetar ) 201-873-9994
Shpëtim Mimini ( Sekretar ) 973-960-5039
Mani Sela ( Përgjegjës i Xhamis ) 973-960-1645
Fatos Rizvani 862-287-5641

Me respekt,
Keshilli i QKSHA