Alert: 4/30/2022 Dear Members, May this update find your families in the best of hea…

Alert

Dear Members,

May this update find your families in the best of health. May Allah accept our fasting, prayers, duas and donations. As we all know the AACC always give all the Fitra collected to those in need.

Fitra need to be donated before Namzin e Bajramin. The donations for Fitra will be sent out tomorrow at 4pm to the families in need.

Monday is going to be Bajram these are last two days to make your Fitra donations to those in need, stop by the office to give your Fitra.
May Allah always Bless our community.

Respectfully,
AACC BOARD

Alert: 4/27/2022 Të nderuar antar nesër mbrema e Mërkur ( 27 Prill ) është një na…

Alert

Të nderuar antar nesër mbrema e Mërkur ( 27 Prill ) është një natë më e madhe ndër netët tjera të muajit të shejntë të Ramazanit është nata që të gjithë ne e presim me padurim Natën e Kadrit. Natë në të cilin zbriti Kurani Fisnik, udhërrëfyes nga Allahu (xh. sh.) për mbarë njerëzimin. Vëllezerit Arben dhe Argjent Abdulaj me familje shtron iftar tek qendra jonë dhe jeni të mirseardhun që të gjithë kurse Arbenit dhe Argjentit Zoti ja befte kabull dhe Zoti ja shtoft pasurin e tij inshallah dhe lusim Allahun (xh. sh.) që të na pranon të gjithë lutjet tona. AMIN

Me Respekt,
Keshilli i QKSHA-së

Alert: 4/26/2022 Dear Members, May this announcement find you all in the best of healt…

Alert

Dear Members,
May this announcement find you all in the best of health. We are looking for a landscaping company to maintain our premises. Please stop by the office to discuss contract details or call.

Respectfully,
Astrit Zhaku 201-873-9994
Shpetim Mimini 973-960-5039

Të nderuar anëtarë,
Uroj që ky njoftim t’ju gjejë të gjithëve me shëndet. Kërkojmë një kompani peizazhi për të mirëmbajtur ambjentet tona. Ju lutemi ndaloni në zyrë për të diskutuar detajet e kontratës ose telefononi.

Me respekt,
Astrit Zhaku 201-873-9994
Shpetim Mimini 973-960-5039

Alert: 4/26/2022 Të nderuar antar nesër mbrëma e Mërkur ( 27 Prill ) është një n…

Alert

Të nderuar antar nesër mbrëma e Mërkur ( 27 Prill ) është një natë më e madhe ndër netët tjera të muajit të shejntë të Ramazanit është nata që të gjithë ne e presim me padurim Natën e Kadrit. Natë në të cilin zbriti Kurani Fisnik, udhërrëfyes nga Allahu (xh. sh.) për mbarë njerëzimin. Prandaj për nder të kesaj nate të madhe vëllezerit Arben dhe Argjent Abdulaj me familje shtron iftar tek qendra jonë dhe jeni të mirseardhun që të gjithë kurse Arbenit dhe Argjentit Zoti ja befte kabull dhe Zoti ja shtoft pasurin e tij inshallah dhe lusim Allahun (xh. sh.) që të na pranon të gjithë lutjet tona. AMIN

Me Respekt,
Keshilli i QKSHA-së

Alert: 4/24/2022 Të nderuar antar me rastin e muajit të shejntë të Ramazanit neser …

Alert

Të nderuar antar me rastin e muajit të shejntë të Ramazanit neser mbrëma e Hënë, 25 Prill, Mersim Toska së bashku me djemtë e tij Minir dhe Shkëlqim e shtrojn iftarin tek qendra jonë dhe jeni të mirseardhun, zoti ua pranoft agjerimin.

Dear members, on the occasion of the holy month of Ramadan, tomorrow evening, Monday, April 25, Mersim Toska along with his sons Minir and Shkëlqim will host iftar at our center and you are welcome, may God accept your fast.

Alert: 4/24/2022 Të nderuar antar, me rastin e muajit të shejntë të Ramazanit nesë…

Alert

Të nderuar antar, me rastin e muajit të shejntë të Ramazanit nesër mbrëma e Hënë, 25 Prill, Mersim Toska së bashku me djemtë e tij Minir dhe Shkëlqim e shtrojn iftarin tek qendra jonë dhe jeni të mirseardhun, zoti ua pranoft agjerimin.

Dear members, on the occasion of the holy month of Ramadan, tomorrow evening, Monday, April 25, Mersim Toska along with his sons Minir and Shkëlqim will host iftar at our center and you are welcome, may God accept your fast.

Alert: 4/24/2022 Te nderuar anterare te komuntetit të QKSHA-së, ju njoftojme se dita…

Alert

Te nderuar anterare te komuntetit të QKSHA-së, ju njoftojme se dita e Fiter Bajramit po afrohet.Edhe kete vit si vitet e kaluara kemi organizuar per grumbullimin e te hollave per fitrat. Ne si organizate shprehim deshire qe ne menyre te organizuar dhe profesionale ti dergojme ne vendlindje ku ka familje me nevoja te veqanta. Prandaj ne si komunitet kishim deshire qe fitrat te grumbullohen sa me pare. Zyra e do të jetë e hapur cdo natë përapa teravis dhe pas teravis
Zoti ju shperblefte dhe zoti ju a befte kabull muajn e shenjte te ramazanit dhe per shume vite Fiter Bajramain!

Me respekt,
Këshilli i QKSHA-së

Alert: 4/22/2022 Të nderuar antar ju kerkojm ndjes për mesazhin të sapo lishuar sist…

Alert

Të nderuar antar ju kerkojm ndjes për mesazhin të sapo lishuar sistemi kompjuterik ka pas koheve të fundit problem.

Me rastin e muajit të shejntë të Ramazanit nesër mbrema e Shtunë (23 Prill), Medin dhe Besart Islami shtron ifar tek qendra jonë dhe pas iftarit do të këndohet Qelemeteyt jeni të mirseardhun, zoti ua pranoft agjerimin. Kurse familjes Islami zoti ua shperbleft inshallah