Alert: 1/29/2021 Të nderuar Anëtar ,Ju njoftojmë që në Qendrën tonë nga 1 Shkurt…

Alert

Të nderuar Anëtar ,Ju njoftojmë që në Qendrën tonë nga 1 Shkurt( E hënë) deri në 6 Shkurt ( E shtunë) do të mbledhim ushqime nga më të ndryshmet për të ndihmuar njerëzit në nevojë. Të gjithë të interesuarit mund të vijnë nga e Hëna deri të Shtunën në orarin 9am-7:30pm për të dhënë donacionin e tyre. Stafi i Qendrës do te jetë i pranishëm tek Bibloteka , nga ku do tju drejtojnë se ku do të grumbullohen ushqimet. Ushqimet qe mund te dhurohen jane :
*Paketa Makarone (Pasta)
* Salca të ndryshme ( Pasta Sauce)
* Supa
* Ushqime për fëmijë
* konzerva mishi – pule
* konzerva mishi – vici
*konzerva peshku ( tunafish)
* konzerva perimesh ( misër, bizele , fasule etj)
* si dhe cdo llojë ushqimi tjetër që nuk ka nevojë të mbahet në frigorifer dhe të jetë konzervë.

Dear Members, at our Center a food drive will be organized from February 1st ( Monday – February 6th(Saturday) from 9am-7:30 pm. Food drive for people in need. The staff will be at the library for any questions and will direct everyone where to put all the donations.
Please donate :
* Pasta
* Pasta Sauce
* Soups
* Baby food
* canned beef/chicken
* canned tuna / tunafish
* canned vegetables ( corn, beans, spinach )
* any other type of food that is canned and doesnt need to be refrigerated

Alert: 1/29/2021 Të nderuar Anëtar ,Ju njoftojmë që në Qendrën tonë nga 1 Shkurt…

Alert

Të nderuar Anëtar ,Ju njoftojmë që në Qendrën tonë nga 1 Shkurt( E hënë) deri në 6 Shkurt ( E shtunë) do të mbledhim ushqime nga më të ndryshmet për të ndihmuar njerëzit në nevojë. Të gjithë të interesuarit mund të vijnë nga e Hëna deri të Shtunën në orarin 9am-7:30pm për të dhënë donacionin e tyre. Stafi i Qendrës do te jetë i pranishëm tek Bibloteka , nga ku do tju drejtojnë se ku do të grumbullohen ushqimet. Ushqimet qe mund te dhurohen jane :
*Paketa Makarone (Pasta)
* Salca të ndryshme ( Pasta Sauce)
* Supa
* Ushqime për fëmijë
* konzerva mishi – pule
* konzerva mishi – vici
*konzerva peshku ( tunafish)
* konzerva perimesh ( misër, bizele , fasule etj)
* si dhe cdo llojë ushqimi tjetër që nuk ka nevojë të mbahet në frigorifer dhe të jetë konzervë.

Dear Members, at our Center a food drive will be organized from February 1st ( Monday – February 6th(Saturday) from 9am-7:30 pm. Food drive for people in need. The staff will be at the library for any questions and will direct everyone where to put all the donations.
Please donate :
* Pasta
* Pasta Sauce
* Soups
* Baby food
* canned beef/chicken
* canned tuna / tunafish
* canned vegetables ( corn, beans, spinach )
* any other type of food that is canned and doesnt need to be refrigerated

Alert: 1/26/2021 Të nderuar Anëtar , pas një vendimi të përbashkët që të shtyhe…

Alert

Të nderuar Anëtar , pas një vendimi të përbashkët që të shtyhet mbledhja për të përzgjedhur Këshillin Zgjedhor , Ju njoftojmë që mbledhja e ardhëshme gjenerale do të mbahet më 21 Shkurt(e diel) – ora 10:00am. Kjo mbledhje do të jetë eksluzivisht për zgjedhjen e Këshillit Zgjedhor dhe paraqitjen e kandidaturave për Kryetar.

Dear Members , as we all decided to postpone the meeting to select the Electoral Council , we inform you that the next general meeting will be held on February 21 (Sunday) – 10:00 am. This meeting will be exclusively for the election of the Electoral Council and the submission of candidacies for President.

Alert: 1/19/2021 “””Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi! Me keqardhje ju lajme…

Alert

“””Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi!
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderrua jete Mybahat Islami e shoqja e Haxhi Zyber ISLAMIT, nga Struga, nena e Medin dhe Jeton Islamit
Varrimi do te behet në vendlindje- Struge!
Per shkak te situates me COVID 19 nuk do te kete konak!
Per ngushllime mund te thirni Medin ISLAMIN në tel:
973/519/2229
E lusim PERENDINE Qe merhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe ta kete vendosur në Xhenet!
E lusim PERENDINE qe families ISLAMI pas sodit vetem te mira tju japi!
AMIN “””

Alert: 1/03/2021 Te allahut jemi dhe te ai do te kthehemi.Me keqardhje ju njohtojm se k…

Alert

Te allahut jemi dhe te ai do te kthehemi.Me keqardhje ju njohtojm se ka ndrruar jete:Anife Hoxha shoqja e Rami hoxhes ,nena e ajri dhe atmi hoxhes vajzave sherijes firijetit qibares dhe lulzimes.varrimi i te ndieres behet neser 4 janar ,nisja dhe falja namazit te merhumes behet te xhamija me Riverdale para nisjes ne ora 1:30 do te kendojm kelimetuit po me te njejten dit mbas varrimit do shtrojm drek te restorani Riza kabes dhe poashtu te marten dhe te merkuren do ket konak te xhamija prej ores kater deri ne ora tete lusim allahun qe merhumes tia ket pranuar te gjitha veprat e mira dhe inshalla shpirtin e saj ta ket shperblyer me xhenet.

Alert: 1/03/2021 “”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njohtojme…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete Zilfiret Jashari e shoqja e Bardhul Jasharit dhe motra e Teki,Xhevahir ,dhe Ibni Mahmudit
Varrimi I te ndjeres do te behet neser dite E Hene me 4 Janar te varrezat e reja ne Brownstone.
Xhemati do te nisen nga Xhamija e jone në Ora 11:30 am
Namazi I xhenazes do te falet te varrezat ne ora 1:00 pas dite!
Familjet do hapin Konak per tju shprehur ngushllime
Diten e Marte me 5Janar nga Ora 3:00 deri ne Oren 7:00 pm
Dhe te Merkuren ne te njejten kohe!
E lusim Allahun e Madheruar qe nerhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e saj ta kete vendosur ne Xhenet!
E lusim PERENDINE e Madheruar qe Familjeve prej tash e mbas vetem te MIRA tu japi!
AMIN!”””

Alert: 1/03/2021 “”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njohtoj…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete Zilfiret Jashari e shoqja e Bardhul Jasharit dhe motra e Teki,Xhevahir ,dhe Ibni Mahmudit
Varrimi I te ndjeres do te behet neser dite E Hene me 4 Janar te varrezat e reja ne Brownstone.
Xhemati do te nisen nga Xhamija e jone në Ora 11:30 am
Namazi I xhenazes do te falet te varrezat ne ora 1:00 pas dite!
Familjet do hapin Konak per tju shprehur ngushllime
Diten e Marte me 5Janar nga Ora 3:00 deri ne Oren 7:00 pm
Dhe te Merkuren ne te njejten kohe!
E lusim Allahun e Madheruar qe nerhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e saj ta kete vendosur ne Xhenet!
E lusim PERENDINE e Madheruar qe Familjeve prej tash e mbas vetem te MIRA tu japi!
AMIN!”””