Alert: 10/27/2020 Te nderuar anetar, Me rastin e ditelindjes te profetit Islam Muhamedi…

Alert

Te nderuar anetar,
Me rastin e ditelindjes te profetit Islam Muhamedit – paqja dhe shpetimi I Zotit qofte mbi te,
Xhamija jone do te organizoje ligjerate per kete rast per jeten dhe vepren e tij.
Ligjerata do te mbahet diten e Merkure me 28 Tetor Kur eshte edhe ditelindja e tij nga ora 6 te mbremjes ( pas namazit te Akshamit) deri ne Oren 7:00 te mbremjes,para namazit te Jacise!
Jeni te mireseardhur te gjithe!””

Alert: 10/22/2020 “” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njohtoj…

Alert

“” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete Sadet Izeroska. motra e Ukshin dhe Xhamisaf Bajrami!
Varrimi I te ndjeres do te behet be vendlindje ne fshatin Zagracan
Konak ketu nuk do te kete
Ky lajmerim eshte vetem per informim
E lusim Perendine e Madheruar qe merhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e saj te kete vendosur me xhenet
E Lusim Perendine qe Ai familjeve te merhumes tju fali vetem te mira pas sodit!””””
Amin!!

Alert: 10/16/2020 “” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njoht…

Alert

“” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete
Adem Ibraimi- vellau I Etem Ibraimit!
Varrimi I te ndjerit eshte bere ne vendlindje (Kumanove)
Familja Ibraimi pra vellau I tij Etemi hap konak te xhamija e jone ne Riverdale nj si vijon:
Diten e Hene me 19 Tetor dhe diten e Marte me 20 Tetor nga ora
5:00 pas dite deri me Oren 8:30 te mbremjes!
E Lusim Perendine e Madheruar qe merhumit tia kete pranuar te gjitha veprat e mira dhe ta kete vendosur shpirtin e tij be Xhenet!
E Lusim Perendine e Madheruar qe familjes Ibraimi pas sodit ti japi vetem te mira “””
Amin!

Alert: 10/13/2020 “”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njohto…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete
Amdi Sadiku ( Volina)
Varrimi I te ndjerit do te behet neser me 14 Tetor prej te xhamija e Hasan Prishtina ne Connecticut ne ora 1:00 pas dite
Adresa
106 Columbia blvrd Waterbury ct 06710
E Lusim Perendine e Madheruar qe tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe tia fali xhenetin
E lusim Perendine qe familjes te te ndjerit ti fali vetem te mira pas sodit!
Amin!”””

Alert: 10/13/2020 Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, …

Alert

Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, “ TË ALL-LLAHUT JEMI DHE TEK AI DO TË KTHEHEMI! Ju LAJMEROJM se ka nderruar jete Zimbrie Dika , shoqja e Bashkimt (nena e Besnikut)Zoti xh. sh. e meshirofte) VARRIMI ESHTE KRY NË VENDLINDJE kurse konaku esht hapur te shpia e dhendrrit Fitim ibraimi
444 Fairfield rd
Wayne Nj
Prej sot e Mart, e merkure dhe e Enjte prej ores 2pm deri në ora 8pm
Zoti e shperbleft me xhehnet

Alert: 10/07/2020 “”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me rastin e vdekjes te…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me rastin e vdekjes te babes se tyre
Xhevdet Toska,
Hamit dhe Muxhteba Toska do te hapin konak per tu shprehur ngushllime familjes per humbjen e tyre te madhe.
Konaku do te jete: diten e Shtune diten e Diel dhe diten e Hene nga ora 2:00 pas dite deri ne ora 6:00 te mbremjes! Te xhamija jone!
Lusim Perendine e Madheruar qe shpirtin e merhumit ta kete vendosur me Xhenet dhe familjes Toska tju fali vetem te mira pas sodit!
AMIN!