Alert: 1/30/2020 Te Allahut jemi dhe atij I këthehemi.Lajmërim ka ndëruar jetë Myly…

Alert

Te Allahut jemi dhe atij I këthehemi.Lajmërim ka ndëruar jetë Mylyfer Ramush nëna e Xhelil,Xhemail ,Xhemil dhe Xhengis Ramushi (motra e Bajram dhe Nedim Talës) Konaku eshtë sonte 1/30/20 ne 188 Canal st Staten Island prej orës 6-9 pm. Namazi I xhenazes dote falet të premten 1/31/20 në 188 Canal st Staten Island mbas namazit te xhumasë që do të falet nē Albanian Islamic center në Staten Island 314 Victory blvd Staten Island ne ora 12. Varrimi dotë kryhet në 13 Conover st Millestone N.J. 08535

Alert: 1/09/2020 Lajmerim mortor: Te Allahut jemi dhe te Ai do te krthehemi! Me keqar…

Alert

Lajmerim mortor:
Te Allahut jemi dhe te Ai do te krthehemi!
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderuar jete Lirim Islami djali I Zuber Mybahat Islami
Varrimi I te ndjerit do te behet neser E Xhuma me 10 Janar duke fillua nga ora 11:00am nga xhamija ne Riverdale nj
Konaku per te shprehur ngushllime familjes ISLAMI per humbjen e pazavendesueshne te tyre do te jete te xhamija e jone per Tre dite dhe ate:
Diten e Xhuma nga ora 10 am deri ne ora 7:00 pm
Te Shtunen Po ashtu nga ora 10 : am deri me Oren 7:00 pm
Te Dielen nga ora 10:00 am deri me oren 4:00 pm
Lusim Perendine qe Lirimit tia fali Xhenetin dhe tiapranojne te gjitha veprat e mira!
Lusim Perendine qe familjes Islami ti japi durim dhe inshalla vetem te mira pas sodit!
AMIN!

Alert: 1/04/2020 Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi” Lajmerim mortor: Ka ndër…

Alert

Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi”
Lajmerim mortor:
Ka ndërruar jete LIRI DURMISHI nga STRUGA babai I Ilir Durmishit!
Varrimi I te ndjerit do te behet diten e Diele me 5 Janar
Ceremonije a varrimit do te filloje ne ora 11:00 am te xhamija ne Riverdale.
Konaku per te shprehur ngushllime familjes Durmishi do te jete te cdo dite per tre dite: e Diel e Hene dhe e Marte duke filluar nga ora 10:00 te mengjesit deri ne ora 6:00 te mbremjes!
Perendija i Madheruar ia paste pranua veprat e mira dhe inshalla ia fale xhenetin!
Familjes Durmishi pas sodit Allahu vetem te mira ti japi!
AMIN!