Alert: 7/13/2021 Të nderuar bashkëatdhetar dhe prindër, Regjistrimi i nxënësve …

Alert

Të nderuar bashkëatdhetar dhe prindër,

Regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2021/2022 pranë QKSHA, fillon:

15 Korrik – 18 Shtator
Ju lutem regjistroni fëmijët tuaj online në linkun e më poshtme

Student Registration Forms

Dita e parë e shkollës 18 Shtator, 2021

Orari i Mësimit 2:00pm – 5:00pm

Ju faleminderit nga

Keshilli për Arsim

Posted in Alerts.