Alert: 7/30/2020 •Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë që të SOT( e ENJTE) Qendra d…

Alert

•Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë që të SOT( e ENJTE) Qendra do të jetë e hapur për pagesën e Kurbanit nga ora 4pm deri ne 10 në mbrëmje. Gjithashtu do të mund te kryeni pagesën e Anëtarsisë.
•Falja e Bajramit do të bëhet të Premten në ora 8:00 am . Maskat dhe distanca do të jenë të obligueshme. Numri i pranishmëve duhet te jetë në pajtueshmëri me masat të ndërmarra nga Shteti i Nju Xhersit për parandalim të Covid19(100 persona limiti brenda objektit ) .
Me respekt kryetari Burim Zhuta dhe Këshilli i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane -Riverdale NJ

Dear Members, TODAY (THURSDAY, July 30), the Center will be open from 4-10 pm for anyone who wants to pay Kurban and membership dues. Bajram prayer will take place on Friday at 8:00 am. Masks and social distancing will be mandatory. The number of attendees must be in accordance with the measures taken by the State of New Jersey to prevent Covid19 (indoor maximum capacity of 100 people allowed). Please note that those allowed to enter must respect the guidelines and entrance will be based on a first come, first serve basis. Respectfully, Burim Zhuta

Alert: 7/26/2020 “”Lajmerohen te gjithe antaret e komunitetit tone se festa e madhe…

Alert

“”Lajmerohen te gjithe antaret e komunitetit tone se festa e madhe e Kurban Bajramit do te jete ne 31 Korrik- dite e Xhuma.
Namazi I sabahut do te falet me ora 4:30 te mengjesit
Namazi I Kurban Bajramit do te falet be ora 8:00 te mengjesit!
Kurbani edhe per kete vit do te jete 150.00 dollare
Duke e marre parasysh situaten e renduar per shkak te virusit Covid19. Edhe xhamija do veproje ne pajtim me masat e marrura nga shteti I New Jersey/it
Ajo don te thote qe:
–Te gjithe duhet te kemi naska
– dhe te gjithe do ta mbajme distancen e nevojshme edhe Kur jemi ne xhami, si gjithkund!
E Lusim Perendine qe Ai te na I largoje kete epidemi jo vetem NE por te gjithe njerezimit
E Lusim Perendine qe te na I pranoja te gjitha adhurimet, pra sakrificen e Kurbanit!
Urojme qe te gjithe JU te keni nje feste te lumtur te qete dhe te begatshme ne te gjitha sferat e jetes tuaj!
Amin!
Ju lutemi, kush nuk e ka pagu antarsin te pagoj online ose te urdheroni diten e merkure dhe te enjten prej ores 4pm-10pm Gjithashtu edhe per te pagu kurbanin

Alert: 7/14/2020 Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, …

Alert

Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, “ TË ALL-LLAHUT JEMI DHE TEK AI DO TË KTHEHEMI! Ju LAJMEROJM se ka nderruar jete Haxhi Rami Hoxha (Zoti xh. sh. e meshirofte)Pamja dhe percjellja e ngushllimeve eshte sonte (e Marte) ne shtepine e te ndjerit ne meters adresse:449 high mountain rd North Haledon NJ
Ceremonia e vorrimit eshte neser ( e Merkur, ora 12) ne Qendren Kulturore Shqiptare ne Riverdale.Pas faljes se namazit te drekes nisemi per te varrezat.
Gjithashtu edhe konaku do jete i hapur per tre dite (E Merkure-E Enjte dhe Xhuma) te Qendra ne Riverdale.
Ju lutem shperndajeni mesazhin. Imami.

Alert: 7/14/2020 Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, …

Alert

Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, “ TË ALL-LLAHUT JEMI DHE TEK AI DO TË KTHEHEMI! Ju LAJMEROJM se ka nderruar jete Haxhi Rami Hoxha (Zoti xh. sh. e meshirofte)Pamja dhe percjellja e ngushllimeve eshte sonte (e Marte) ne Qendren Kulturore ne Riverdale nga ora 5-9pm .(90 Riverdale rd. Riverdale NJ)
Ceremonia e vorrimit eshte neser ( e Merkur, ora 12) ne Qendren Kulturore Shqiptare ne Riverdale.Pas faljes se namazit te drekes nisemi per te varrezat.
Gjithashtu edhe konaku do jete i hapur per tre dite (E Merkure-E Enjte dhe Xhuma) te Qendra ne Riverdale.
Ju lutem shperndajeni mesazhin. Imami.