Alert: 7/24/2021 “ Të Allahut jemi dhe tek ai do të këthehemi “ Ka ndërruar jet…

Alert

“ Të Allahut jemi dhe tek ai do të këthehemi “ Ka ndërruar jetë zonja. Sehere Sela, motëra e Femi Mersimi. Varrimi do të kryhet në vendëlindje. Familja e Femi Mersimi do të hapë konak për ngushëllime nga dita e Diellë 25 Korrik deri ne ditën e Martë 27 Korrik, prej orës 1:00pm – 8:00pm
Adresa : 57 Spruce Road, Pompton Lakes, NJ.
Qendra Kulturore Shqiptare Amerikane shpreh ngushëllim familjes dhe lusim Allahun ti falë xhenetin të ndjerës.

Posted in Alerts.

Leave a Reply