Alert: 3/25/2019 Dear Parents, With the up coming festivals in the spring, dance practi…

Alert

Dear Parents, With the up coming festivals in the spring, dance practices are being held On Tuesday March 26th at 7pm ages 12 and up. If your child wishes to participate please make sure to contact Havishe Ibrahimi, as the children are practicing new dances and we need to know how many children we will have to be prepared.

Të nderuar prindër, Me festivalet e ardhshme në pranver, provat do mbahen me 26 Mars ne oren 7pm moshat 12 e te lart . Nëse fëmija juaj dëshiron të marrë pjesë, ju lutemi të kontaktoni me Havishe Ibrahimin, pasi fëmijët po praktikojnë vallet e reja dhe ne duhet të dimë se sa fëmijë do të duhet për të përgaditur.

Kryetarja e Aktiviteteve te Lira
Havishe Ibrahimi

Alert: 3/14/2019 “Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi” Me keqardhje ju…

Alert

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”

Me keqardhje ju lajmërojmë se ka ndërruar jetë Shefqet Alla, babai i Blerim Alla nga Koroshishta.
Varrimi do të bëhet në vendlindje.
Nga nesër (e premte) deri të dielën do të ket konak tek djali i të ndjerit, në adresën:
26 Roome St
Lincoln Park, Nj
AACC shpreh ngushëllime familjes, dhe lusim Allahun ti falë xhenetin të ndjerit.

Xhamia – AACC
Riverdale, NJ

Alert: 3/09/2019 44 e rastin e “7Marsit”, Dites se Mesuesit Ne lokalin e QKSHA Riv…

Alert

44 e rastin e “7Marsit”, Dites se Mesuesit
Ne lokalin e QKSHA Riverdale NJ, do te mbahet nje manifestim per nder te kesaj ngjarje te rendesishme arsimore dhe kulturore. Ftojm te gjithe mesuesit dhe ish mesuesit te marrin pjese.
Diten e shtune, 9 Mars, prej ores 5 pm.
Per fat te lumtur qe ka pas shum mesimdhenes vite me radh, nuk mundemi ti therrasim te gjithe nje nga nje. Ju lutemi ne rase keni qen mesues te qendres te urdheroni diten e shtune pa idhnesa. Ju Faleminderit!

Alert: 3/09/2019 Me rastin e “7Marsit”, Dites se Mesuesit Ne lokalin e QKSHA River…

Alert

Me rastin e “7Marsit”, Dites se Mesuesit
Ne lokalin e QKSHA Riverdale NJ, do te mbahet nje manifestim per nder te kesaj ngjarje te rendesishme arsimore dhe kulturore. Ftojm te gjithe mesuesit dhe ish mesuesit te marrin pjese.
Diten e shtune, 9 Mars, prej ores 5 pm.
Per fat te lumtur qe ka pas shum mesimdhenes vite me radh, nuk mundemi ti therrasim te gjithe nje nga nje. Ju lutemi ne rase keni qen mesues te qendres te urdheroni diten e shtune pa idhnesa. Ju Faleminderit!

Alert: 3/07/2019 Me rastin e “7Marsit”, Dites se Mesuesit Ne lokalin e QKSHA River…

Alert

Me rastin e “7Marsit”, Dites se Mesuesit
Ne lokalin e QKSHA Riverdale NJ, do te mbahet nje manifestim per nder te kesaj ngjarje te rendesishme arsimore dhe kulturore. Ftojm te gjithe mesuesit dhe ish mesuesit te marrin pjese.
Diten e shtune, 9 Mars, prej ores 5 pm.
Per fat te lumtur qe ka pas shum mesimdhenes vite me radh, nuk mundemi ti therrasim te gjithe nje nga nje. Ju lutemi ne rase keni qen mesues te qendres te urdheroni diten e shtune pa idhnesa. Ju Faleminderit!