Alert: 4/19/2019 Urime Nata e Beratit Kjo natë na paralajmëron ardhjen e Muajit Ra…

Alert

Urime Nata e Beratit
Kjo natë na paralajmëron ardhjen e Muajit Ramazan, dhe faktin se duhet të përgatitemi shpirtërisht dhe fizikisht për agjërimin dhe obligimet e tjera fetare. Kjo eshtë natë e faljeve të mëdha nga Zoti mëshirues, të përfitojmë nga kjo falje InshaAllahu teala.
– Këtë natë, çdo besimtar, duhet të masë distancën nga keq bërja dhe duhet të vendosë edhe një herë për të mbyllur dyert që shkojnë tek e keqja.
E lusim Allahun Fuqiplotë që këtë natë ta kaloni me ibadet, dua dhe namaz si dhe të keni mirëqenie familjare dhe gjithmonë të jeni të mbuluar me mëshirën e Tij.

Me Respekt
Xhamia – AACC
Riverdale, NJ

Alert: 4/19/2019 Të dashur prindër, Vetëm një kujtesë se sipas kalendarit të …

Alert

Të dashur prindër,

Vetëm një kujtesë se sipas kalendarit të shkollës, nuk ka shkollë të shtunën më 20 Prill. Megjithatë, për shkak të Festivalit Ndërkombetar Turk javën e ardhshme me 27 Prill, është e detyrueshme që grupi i vogël I vallëzimit të marrin pjesë në praktikë nesër në 1:30-2:30 pm. Në rase fëmija nuk merr pjesë në prova nesër, nuk do te lejohet të kërceje në festivalin me 27 Prill.

Faleminderit!

Dear Parents,

Just a reminder that according to the school calendar, there is no school this Saturday April 20. However, due to the International Turkish Festival next week April 27, it is mandatory that the younger dance group attend dance practice tomorrow from 1:30-2:30 pm. Please note that any child who does not attend tomorrow’s practice will not be able to dance at next week’s festival.

Thank you!

Alert: 4/01/2019 Vllaznimi FC Update The winter program is over and what a success i…

Alert

Vllaznimi FC Update

The winter program is over and what a success it was! We started with player development and providing a fun environment to achieving a few trophies along the way. 4 first place and 2 second place finishes but who’s counting. We played 24 games and held 23 practices along the way with involvement from 42 children!!!!!!

The Spring season is here now and the first practice will start tomorrow. Our coaches and managers are all certified NJ Youth Soccer License F, NJ Youth Soccer Grass Roots, Concussions Awareness, First Aid Response, and AED/CPR certified.

We are registered at EDP with practices held on the brand new turf fields at Goffle Brook Park (Hawthorne) and games played in Wayne at the new fields off Alps road!!!!!

As always, we welcome every child in our community to participate.