Alert: 3/31/2022 Lajmërim Te nderuar antar, ju lajmërojm se gjatë muajit të Rama…

Alert

Lajmërim

Te nderuar antar, ju lajmërojm se gjatë muajit të Ramazanit kemi të ftuar nga vendlindja Teologun z. Muhamed Sulejmani i cili do ti falë 5 vaktet e namazit gjatë gjithë muajit të shejntë të Ramazanit.

Po ashtu ju njoftojm se natën e par të taravisë (1 Prill, e Prempte), para faljes se taravis, në ora 8pm. QKSHA organizon program fetar nga fëmijët e shkollës. Jeni të mireseardhur!
Gezuar Muajin e shejntë të Ramazanit dhe agjerim të lehtë.

Gjithashtu ju lajmërojm se të gjithë prindërit Nënat dhe Motrat tona të cilën kanë dëshir që të vinë ta falin namazin e taravis, mirpo nuk kanë mundësi sepse i kanë fëmijët. Zonja. Kadrije Kaba ka shprehur dëshir që ajo të jetë kujdestare për moshat (3 vjeçë deri në 7 vjeçë) cdo të Premte dhe të Shtunë për gjatë gjith muajit të Ramazint.

Këshilli i QKSHA-së

Alert: 3/28/2022 Të nderuar antar! Jemi në pritje të muajit të bekuar të Ramaza…

Alert

Të nderuar antar!

Jemi në pritje të muajit të bekuar të Ramazanit, i cili fillon ditën e Shtunë, pra me 2 Prill. Të Premten do ta falim namazin e parë të taravisë. Muaji i Ramazanit është muaji në të cilin filloi të zbres Kurani, që është udhërrëfyes për njerëz dhe sqarues i rrugës së drejtë dhe dallues i së vërtetës nga e paverteta. QKSHA ju uron gjithë antareve ta presim këtë mysafir të Zotit me të gjithë bekimet dhe bereqet që i sjell me vete ky Ramazan. AMIN
Njikohësisht ju njoftojmë se jemi duke bërë nji list që kush ka dëshir të shtrojë iftar në këtë muaj të shejntë të Ramazanit ju lutemi paraqituni tek pergjegjesi i xhamis z. Meani Sela dhe Fatos Rizvani. Paqja dhe mëshira e Zotit mbizotroft gjithmon tek ju dhe familjet tuaja. AMIN

Meani Sela 973-960-1645
Fatos Rizvani 862-287-5641

Me Respekt,
Këshilli i QKSHA-së

Alert: 3/26/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Remzi Borova , babai i Xhevat Borovës nga Veleshta. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerit bëhet në vendlindje

Familja Borova hap konak për ngushllime tek qendra jonë në Riverdale këtë të Diel (27 Mars) nga ora 4pm deri 8pm

Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ

Lusim Perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e saj
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Borova pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 3/25/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Berat Ibraimi, vellau i Etem Ibraimi. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerit është bërë në vendlindje (Kumanovë)

Familja Ibraimi hap konak për ngushllime tek qendra jonë në Riverdale këtë të Diel (27 Mars) dhe të Hënë (28 Mars) nga ora 4pm deri 8pm

Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ

Lusim Perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e saj
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Ibraimi pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 3/25/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Berat Ibraimi, vellau i Etem Ibraimi. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerit është bërë në vendlindje.

Familja Ibraimi hap konak për ngushllime tek qendra jonë në Riverdale këtë të Diel (27 Mars) dhe të Hënë (28 Mars) nga ora 4pm deri 8pm

Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ

Lusim Perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e saj
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Ibraimi pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 3/24/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Kelti Hyseni djali i Fatjon Hyseni me preardhje nga fshati Koroshishte i Strugës. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet ditën e Shtunë me 26 Mars ( e Shtunë ) procesi i varrimit fillon prej orës 10:00pm nga Hess-Miller Funeral Home

Adresa: 64-19 Metropolitan Avenue
Middle Village, NY 11379

Konaku do të jetë nesër 3/25( e Premte ) prej orës 6pm-9pm

Lusim Perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e saj
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Hyseni pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 3/22/2022 Të nderuar antarë jemi ne prag të muajit të shejntë të Ramazanit…

Alert

Të nderuar antarë jemi ne prag të muajit të shejntë të Ramazanit, QKSHA ju ofron Imsakije me oraret e aktiviteteve të Organizatës sonë gjatë këtij muaji të begatë! Ju lutemi klikoni linkun të me poshtme për ta gjetur Imsakin.

Me Respekt,
Këshilli i QKSHA-së

Dear members, we are on the eve of the holy month of Ramadan, AACC offers you Imsakije with the schedules of activities of our Organization during this prosperous month! Please click the link below to find Imsakije.

With respect,
AACC Council

https://www.facebook.com/AACRNJ1/photos/a.289184111231042/2171488629667238/

Alert: 3/17/2022 Të nderuar antar, Ministri pa resor i angazhaur për diasporën i Rep…

Alert

Të nderuar antar, Ministri pa resor i angazhaur për diasporën i Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Xhemail Çupi ka shprehur dëshir ta vizitoj Qendrën Kulturore Shqiptare Amerikane. Vizita e ti do të jetë ditën e Premte ( 18 Mars ) në ora 7:00pm. Të gjithë jeni të ftuar të parashtroni pyetje, të parashtroni kërkesa dhe të shprehni mendime tuaja.

Me Respekt,
Astrit Zhaku
Kryetar i QKSHA-së