Alert: 8/27/2022 Të nderuar anëtarë, prindër dhe bashkatdhetar për shkaqe teknike …

Alert

Të nderuar anëtarë, prindër dhe bashkatdhetar për shkaqe teknike të gjithë ato që i kanë regjistruar fëmijet deri tani, ju lusim ti regjistroni fëmijet tuaj përseri në linkun e mëposhtme.

Regjistrimet për vitin shkollor 2022/2023 filluan!

Regjistroni fëmijën tuaj sa më parë sepse këtë vitë numri i nxënësve të interesuar është shum më i madhë se cdo vitë tjeter!

Për regjistrimet online ju lutemi klikoni në linkun e mëposhtëm!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-09yV9UoSHeMnp1dMYjRipq4xwDLVC3OC2ThaIk5XNzr33g/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link

Po ashtu mundeni ti Regjistroni femijet tuaj tek Zyra e QKSHA-së në ditët në vijimë:

August 27 dhe 28 nga ora 6pm-8pm

Mësimi fillon më 17 Shtator, 2022!
Orari i mesimit fillon nga ora 12pm-5pm EDT

Ejani të mësojmë bashkë gjuhën shqipe dhe kulturën shqiptare!

Ju mirëpresim,
Qendra arsimore e QKSHA

Dear members and parents, due to technical difficulties all prior registrations will have to be re-registered on the link provided below.

Registration for the 2022/2023 school year has begun!

Please register your child as soon as possible because this year the number of interested students is much higher than any other year!

Online registration please click on the link below!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-09yV9UoSHeMnp1dMYjRipq4xwDLVC3OC2ThaIk5XNzr33g/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link

You can also register your children at the AACC Office in the following days:

August 27 and 28 from 6pm-8pm

Class starts on September 17, 2022!
School hours are 12pm-5pm EDT

Let’s learn the Albanian language and Albanian culture together!

Sincerely,
Education Center of AACC

Alert: 8/20/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Sabrie Allka bashkshortja e Halim Allkës nëna e Ramie Reci, Sabian Bajrami dhe Indira Zhaku. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet ditën e Hënë
22 Gushtë, procesi i varrimit fillon prej orës 12:00pm tek xhamija Hasan Prishtina

Adresa: 106 Columbia Blvd
Waterbury, CT

Adresa e varrezave: Pine Grove Cemetary
850 Meriden Road
Waterbury, CT

Lusim Perendin e madhërauar që merhumës të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e ti
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Alka pas soti ti jap vetëm të mira AMIN. Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Sabrie Allka bashkshortja e Halim Allkës nëna e Ramie Reci, Sabian Bajrami dhe Indira Zhaku. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet ditën e Hënë
22 Gushtë, procesi i varrimit fillon prej orës 12:00pm tek xhamija Hasan Prishtina

Adresa: 106 Columbia Blvd
Waterbury, CT

Adresa e varrezave: Pine Grove Cemetary
850 Meriden Road
Waterbury, CT

Lusim Perendin e madhërauar që merhumës të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e ti
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Alka pas soti ti jap vetëm të mira AMIN. Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Sabrie Allka bashkshortja e Halim Allkës nëna e Ramie Reci, Sabian Bajrami dhe Indira Zhaku. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet ditën e Hënë
22 Gushtë, procesi i varrimit fillon prej orës 12:00pm tek xhamija Hasan Prishtina

Adresa: 106 Columbia Blvd
Waterbury, CT

Adresa e varrezave: Pine Grove Cemetary
850 Meriden Road
Waterbury, CT

Lusim Perendin e madhërauar që merhumës të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e ti
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Allka pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 8/20/2022 Të nderuar anëtarë, prindër dhe bashkatdhetar, Regjistrimet pë…

Alert

Të nderuar anëtarë, prindër dhe bashkatdhetar,

Regjistrimet për vitin shkollor 2022/2023 filluan!

Ju lutem, regjistroni fëmijën tuaj sa më parë sepse këtë vitë numri i nxënësve të interesuar është shum më i madhë se cdo vitë tjeter!

Për regjistrimet online ju lutemi klikoni në linkun e mëposhtëm!

Student Registration Forms

Po ashtu mundeni ti Regjistroni femijet tuaj tek Zyra e QKSHA-së në ditët në vijimë:

August 20 dhe 21 nga ora 6pm-8pm
August 27 dhe 28 nga ora 6pm-8pm

Mësimi fillon më 17 Shtator, 2022!

Ejani të mësojmë bashkë gjuhën shqipe dhe kulturën shqiptare!

Ju mirëpresim,
Qendra arsimore e QKSHA

Alert: 8/14/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Nexhbedin Qira babai i Adi, Avni dhe Xhevit Qirës dhe vëllai i Ruhi Qirës. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet nesër e Hënë
15 Gushtë, procesi i varrimit fillon prej orës 12:00pm tek xhamija jonë

Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ 07457

Konaku do të filloi nga nesër 8/15( e Hënë )
8/16 e Martë prej orës 5pm-9pm dhe të
8/16 e Mërkur prej orës 5pm-9pm

Lusim Perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e ti
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Qira pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.