Gëzuar Shën Gjergjin!

Dita e përfundimit të dimrit.
Ardhjen e pranverës sipas kalendarit Pellazg!
Ditëlindja e Kryetrimit.

Paqit fat e gëzim dhe bëhuni krenar që jeni Shqiptar, gjë e shejntë, gjë e pastër dhe gjë me nder.  Të jesh Shqiptar nuk është një gjë e lehtë, por qënka gje e rënd e prandaj disa lakohen si dega kur frynë era.  Kohërat gjithmon kan kërkuar që të qëndrohemi si trrugu me rrënjat të forta.  Keto njerëz jemi…, Shqiptar e vetëm Shqiptar.  Tung!

Lexoni më tepër për festën e lashtë Pellazgo-Ilir të Shën Gjergjit:

2016/2017 Academic Year

Greetings Members and Community,

​The yearly activities for the 2016-2017 academic year at the Albanian American Culture Center of Riverdale, NJ will begin on Sunday September 18th. We are pleased to continue our strong foundation of Albanian Culture and religion within our organization. We embrace these years and look forward to prosper and make our family connection even stronger than before. Ever since our beginnings from Paterson, NJ we have never backed down on such a prestigious program, lets continue this excellence and pass on to the generations to come and Be Proud!
Please if you have not done so, please submit your yearly family membership of $250. The deadline to sign up for dance, school and religion will be no later than Wednesday September 14th 2016. In this memo I would like to go over some rules, expectations and logistics for the academic year.

Respectfully,

AACC