Alert: 2/27/2022 Te nderuar anetare ju lajmerojme se nesermbrema dite e Diel eshte…

Alert

Te nderuar anetare ju lajmerojme se nesermbrema dite e Diel eshte nata e madhe e Miraxhit.
Kjo nate eshte atehere kur profeti Muhamed me ndihmen e Perendise te Madheruar vizitoi qiellnat!
Per nder te kesaj nate Xhamija e jone organizon ligjerate ne titull “Nata e Miraxhit dhe te mirat e saj”
Ligjerata do te mbahet ne lokalet e Xhamise tone diten e Diel me 27 Shkurt duke filluar nga ora 6:00 pm
Do ishte nder i madh per xhamin dhe ne qe tju kemi edhe juve aty!

Këshilli i Xhamis

Alert: 2/17/2022 Të nderuar prindër, Programi për festën e “Pavarsisë së Kosov…

Alert

Të nderuar prindër,
Programi për festën e “Pavarsisë së Kosovës” do të mbahet të Shtunën
Shkurt 19, 2022 nga ora 12:00-3:00 pm
Në QKSHA
90 Riverdale Rd, Riverdale, NJ 07457
Hyrja është falas.
Ju mirëpresim bashkë me familjet tuaja.
Gëzuar Pavarsinë, Kosovë!

Dear parents,
The program for “Kosova Independence” will be held on Saturday.
February 19, 2022 from 12: 00-3:00pm
@ Albanian American Cultural Center
90 Riverdale Rd, Riverdale, NJ 07457
Admission is free.
We welcome you and your families.
Gëzuar Pavarsinë Kosovë

Alert: 2/16/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Amijet Pollozhani nëna e hoxhës Arun dhe Nashir Pollozhani. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet nesër me 16 Shkurt ( e Mërkur) procesi i varrimit fillon prej orës 12:00pm tek qendra jonë në Riverdale.

Konaku do tëll filloj nga nesër 2/16( e Mërkur) prej orës 12pm-8pm dhe ditën tjera në vijim do të jenë 2/17 (e Ejnte) prej orës 2pm-8pm dhe 2/18 ( e Premte) prej orës 12pm-7pm tek qendra jonë në Riverdale.

Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ

Lusim Perendin e madhërauar që merhumës të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e saj
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Pollozhani pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 2/11/2022 Mirë se vini në sistemi e njoftimeve të shoqatës “QKSHA – Qendra K…

Alert

Mirë se vini në sistemi e njoftimeve të shoqatës “QKSHA – Qendra Kulturore Shqiptaro Amerikane” në Riverdale NJ.
Welcome to notification sistem of “Albanian American Cultural Center” in Riverdale, NJ.
Web: https://aaccriverdale.org
FB: https://www.facebook.com/AACRNJ1/
Twitter: https://twitter.com/aaccnj1
Youtube: https://youtube.com/channel/UC3N1giCHEmDdo5fzAflk6OQMirë se vini në sistemi is njoftimeve të shoqatës “QKSHA – Qendra Kulturore Shqiptaro Amerikane” në Riverdale NJ.
Welcome to notification sistem of “Albanian American Cultural Center” in Riverdale, NJ.
Web: https://aaccriverdale.org
FB: https://www.facebook.com/AACRNJ1/
Twitter: https://twitter.com/aaccnj1
Youtube: https://youtube.com/channel/UC3N1giCHEmDdo5fzAflk6OQ

Alert: 2/09/2022 Të nderuar antar ejani tek kafiteria e qendrës për ta ndjekur bashk…

Alert

Të nderuar antar ejani tek kafiteria e qendrës për ta ndjekur bashk nji
spektakël i garantuar! ?????
E Dielë 13 Shkurt, të gjithë jeni të ftuar në kafeterinë e QKSHA-së për të ndjekur ndeshjen më të madhe sportive të globit SUPERBOWL!
Pije freskuese, kafe, ushqime dhe ëmbëlsira!
Party fillon nga ora 5pm

Ju mirepresim,
Këshilli i QKSHA-së

Alert: 2/03/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Motra e Nashir, Urim dhe Tahir Kabës. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerës është bërë në vendlindje.

Familja Kaba hap konak për ngushllime tek qendra jonë në Riverdale këtë të Diel (6 Shkurt) nga ora 1pm deri 5pm

Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ

Lusim Perendin e madhërauar që merhumës të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e saj
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Kabës pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.