Alert 001 – Zgjedhje 4 Shkurt 2018

Të nderuar anëtar të Qendrës Kulturore Shqiptare Amerikane.

Ju njoftojm që në 4 shkurt 2018 ditë e diel në ora 11:00 do të ketë mledhje të përgjthshme. Për zgjedhejn e këshillit të ri të Qendrës Kulturore Shqiptare Amerikane njëkohësisht do të zgjidhet edhe Këshilli Kontrollus. Pjesmarja juaj është me rëndesi të veçantë dhe në dobi të organizatës sonë.

Me respekt,

Kryetari Zulfi Alla.