Alert: 7/25/2019 Hello Members, Registration has started for Vllaznimi for the Fall/…

Alert

Hello Members,

Registration has started for Vllaznimi for the Fall/Winter/Spring seasons. We will have four age groups where children can play. We will have a U7 team for 5 and 6 year olds. A U10 team for 7, 8, and 9 year olds. A U13 team for 11 and 12 year olds. We are also trying to assemble a U15 team if we have enough players.

We will have a paid staff that will try to train the children twice a week with possible games on the weekend for all 3 seasons in the year.

The cost per child for the ENTIRE (fall, winter, spring) year will be free for the children that are registered with the school classes. Those not registered will have to pay $150 per child.

Please reach out to Egzon at 973-653-7569 to register. Don’t be shy!

Alert: 7/24/2019 Lajmërim Të nderuar vëllezër dhe motra! Kemi kënaqësine të…

Alert

Lajmërim

Të nderuar vëllezër dhe motra!
Kemi kënaqësine të ju njoftojmë se Kurban Bajrami eshtë në datë 11 Gusht
(e Dielë).
Me rastin e festës së Kurban Bajramit,
Xhamia-AACC organizon therjen e kurbaneve në vendlindje.
Të gjithë të interesuarit do të mund ta bëjnë pagesën tek zyra e xhamisë tonë në Riverdale, çdo ditë nga ora 6:30pm deri 9:00pm.
Çmimi i kurbanit për këtë vit është $150.
– Gjithashtu të gjithë ata që nuk e kanë kryer pagesën e antarsisë, do të kenë mundësinë ta kryejnë.

Lusim Allahun e Lartësuar të na pranoj ketë sakrificë, e cila në vete përmban zanafillën e traditës së pejgamberit Ibrahimit alejhi selam, dhe përmes saj Zoti ju ruajt juve dhe familjet tuaja nga çdo e keqe.

Me respekt
Xhamia-AACC
Riverdale, NJ

Alert: 7/02/2019 Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë që cdokush që është i interesu…

Alert

Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë që cdokush që është i interesuar për të blerë varr nga Varrezat që i posedon Qendra Kulturore Shqiptaro Amerikane deri në datën 10/15/2019 vlera e tyre do të jetë 1700$. Kjo vlen deri në datën e caktuar më lartë! Mund të kontaktoni (201) 240 9577 Kryetarin Burim Zhuta si dhe sekretarin Alit Ibraimi (973)519 4403

Dear Members , we would like to inform you that Anyone who is interested to buy graves can contact AACC. The price is 1700$/each till 10/15/2019 . You can contact (201) 240 9577 Burim Zhuta or Alit Ibraimi (973)519 4403 .