Alert: 6/12/2020 Të nderuar Anëtar, Ju njoftojmë që xhamia e Qendrës Kulturore Sh…

Alert

Të nderuar Anëtar,
Ju njoftojmë që xhamia e Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane do të jetë e hapur sipas vendimit më aktual të Kryetarit të Nju Xhersit. Kushti i vetem qe duhet te respektohet është distanca sociale dhe kapaciteti duhet te jetë vetem 25% e hapësirës. Gjithashtu ju bëjmë thirrje kushdo që ka nevojë për dicka , Ju Lutemi kontaktoni Këshillin e Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane.