Alert: 1/29/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin e pabesueshëm që ka ndërruar jetë babai i Arben Bajramit. Refik Bajrami nga fshati Koroshishtë. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.
Varrimi i të ndjerit u mbajt në vendlindje. Konaku do të bëhet tek qendra jonë këtë të

  • Diel 01-30-2022 prej orës 5pm – 9pm dhe të
  • Hënën 01-31-2022 prej orës 5pm deri 9pm mbas dite.

Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ

Lusim Perendin e madhëruar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e ti ta vendosi në xhenet, kurse familjes Bajrami pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Questions & comments:
https://twitter.com/aaccnj1

Alert: 1/28/2022 Për të gjithë anëtarët e AACC- AACC po kërkon Kualifikime dhe P…

Alert

Për të gjithë anëtarët e AACC-
AACC po kërkon Kualifikime dhe Propozime për një Arkitekt nga komuniteti ynë për projektet e mëposhtme –
-Klasa të reja
-Shenja e re e organizatës AACC me 2 shtiza të reja ( Flamur ) në rrugen kryesore Riverdale Road
– Memorial i ri shqiptar në hyrje të qendrës me shtizë të re flamuri
– Një këndë i ri lojrash për fëmijë që do të ndertohet në hapsirë e QKSHA-së
-Fushë e re e brendshme / atletike
– Nji shenjë e re me logon e Qendres
Për më shumë informacion Ju lutemi kontaktoni
Data e skadimit për të gjitha RFQ-të dhe RFP-të duhet të arrihen 02-12-2022 në orën 13:00
Ju lutemi të kontaktoni Sinan Alimin në
201-704-4122 për më shumë informacion
Faleminderit
Me respekt
Këshilli i QKSHA-së

To all Members of the AACC-
The AACC is Requesting for Qualifications and Proposals for an Architect from our community for the following projects –
-New Classrooms
-New AACC organization sign with New 2 flagpoles
– New Albanian Memorial at front entrance with New Flagpole
– New Playground for kids
-New Indoor / Athletic Field
– New front Entrance Signage
For more information Please contact
Due date for all RFQ and RFP are due 02-12-2022 at 1 pm
Please contact Sinan Alimi at
201-704-4122 for more information
Thank you
Respectfully AACC Board

Alert: 1/26/2022 Lajmerim! Deshirojme qe te ju njoftoj…

Alert

Lajmerim!

Deshirojme qe te ju njoftojm se te gjitha gjeneratat e reja duke filluar nga mosha 8-18 vjecare, djem dhe vajaza jane te mirseardhur cdo te Premte nga ora 6-7 30Pm ne Turf city ne Wayne, qe te marrin pjes per tu stervitur ne Futboll ( Soccer). Seanca e pare fillon me 1/28/2022. Nga interesimi I femijeve do te vijohet me selektimin e grup-moshave te ndryshme qe do te jene pjese e Klubit Futbollistik Vllaznimi. Mendojm qe te garojm ne lige gjat stinorit pranveror. Ju lusim qe te shperndani lajmerimin.

Forca Vllaznimi…!

Alert: 1/26/2022 Lajmerim! Deshirojme qe te ju njoftoj…

Alert

Lajmerim!

Deshirojme qe te ju njoftojm se te gjitha gjeneratat e reja duke filluar nga mosha 8-18 vjecare, djem dhe vajaza jane te mirseardhur cdo te Premte nga ora 6-7 30Pm ne Turf city ne Wayne, qe te marrin pjes per tu stervitur ne Futboll ( Soccer). Seanca e pare fillon me 1/28/2022. Nga interesimi I femijeve do te vijohet me selektimin e grup-moshave te ndryshme qe do te jene pjese e Klubit Futbollistik Vllaznimi. Mendojm qe te garojm ne lige gjat stinorit pranveror. Ju lusim qe te shperndani lajmerimin.

Forca Vllaznimi…!

Alert: 1/24/2022 Njoftim ! Të nderuar antar. Jemi në kërkim të një Koreografi p…

Alert

Njoftim !

Të nderuar antar. Jemi në kërkim të një Koreografi profesional (Me pagesë) i cili do të jet me mardhenie pune gjatë gjith vitit, duke i organizuar dhe përgatitur nxënësit e shkollës me valle të ndryshme. Ju lusim që të gjith të interesuarit të kontaktojnë Besmir Xhila në 862-239-3362 për më shumë informacione dhe detale. Ju lutemi që ta shperndani njoftimin që shkolla të behet me Koreograf sa më shpejt.

Alert: 1/23/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin e pabesueshëm që ka ndërruar jetë babi i Mushteba Kica. Avdulla Kica nga fshati Dollogozhde . Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet në vendlindje
Konaku do të bëhet kur familja Kica të këthehet nga vendlindja.

Lusim perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e tij ta vendosi në xhenet, kurse familjes Kica pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 1/22/2022 Të nderuar antarë të QKSHA Më 23 Janar, 2022 në ora 2:00pm në…

Alert

Të nderuar antarë të QKSHA

Më 23 Janar, 2022 në ora 2:00pm në ambientet e QKSHA – Riverdale do të mbahet mbledhja e përgjithshme vjetore me këtë rend dite:
1. Raportet për cdo degë të QKSHA-së,
2. Publikimi dhe krahasimi i kontratave të reja në QKSHA,
3.Kontrata e re e shitëblerjes së objektit në Paterson,
4.Të ndryshme.
Pjesmarrja dhe opinionet tuaja janë shumë të rëndësishme për punën e mëtejme të QKSHA-së.

Ju mirëpresim!

Alert: 1/20/2022 Njoftim Të nderuar antar ju njoftojm se kafeteri…

Alert

Njoftim

Të nderuar antar ju njoftojm se kafeteria e QKSHA-së do të filloj me punë nga nesër 1/21 (e Premte)me orarin sic vijonë:

E Premte prej orës 12pm-8pm
E Shtunë prej orës 5pm-12pm
E Diel prej orës 10am-6pm

Në këtë kafiteri do të servohet:
Pije jo alkohlike
Kafe të ndryshme ( expreso, cappuccino, kafe amerikane )
Ushqim: Tosta

Ju mirëpresim në Kafen e QKSHA-së

Këshilli i QKSHA-së

Alert: 1/20/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Varrimi i të ndjerë…

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi.

Varrimi i të ndjerës Merita Ziba ( Zhaku ) do të bëhet në vendëlindje, kurse falja e xhenazes do të bëhet neser 1/21 (e Premte) në ora 9:30am tek Xhamia jonë në Riverdale, NJ

Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ

Lusim Perendin e madhërauar që merhumës të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e saj
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Ziba pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.