Albanian American Cultural Centre - Struga

Celebrate with us

Come join us for Dita e Flamurit, Bajram, Iftar, New Year and many other events

Të nderuar miq, nëna e baballarë, nxënës e nxënëse dhe të gjithë bashkëatdhetarë kudo që ndodheni.
Mirë se te vini në Qendren e Shkolles Shqipe në River Dale!
Dita e parë e vitit shkollor 2016/2017 të Gjuhës Shqipe është me 18 Shtator ora 10 e mëngjesit.
Të nderuar prindër e nxënës ju lutemi të respektoni orarin për fëmijët tuaj. Ju urojme një vit sa me të suksesshëm Shkollor e miqësor për çdo nxënës Shqiptar kudo në Botë.