Alert: 9/18/2021 Të nderuar sportdashës! Klubi jon futbollistik, Vllaznimi AACC, k…

Alert

Të nderuar sportdashës!

Klubi jon futbollistik, Vllaznimi AACC, këtë vit do të jet pjesë e Garden State Soccer League, divizioni Semi-Pro.

Ndeshja e parë në kampionat do të jetë këtë të dielë, 9/19, në Wayne NJ në ora 8:00 pm, kundër klubit polak, Vistula Garfield. Adresa e fushës më poshtë:

Dave Waks Memorial Park
(Njohur ndryshe si Barbour Pond Park)
39 Barbour Pond Rd.
Wayne NJ, 07470

Të gjithë jeni të ftuar të jeni prezent për të përkrahur djemtë tan.

Forca Vllaznimi!

Alert: 9/18/2021 Të nderuar antarë, nesër (e Shtunë) fillon viti i ri shkollor për…

Alert

Të nderuar antarë, nesër (e Shtunë) fillon viti i ri shkollor për nxënësit e QKSHA-së.
Me këtë rast në ora 1 PM do të mbahet një ceremoni e shkurtër me fjalime nga mësuesit dhe drejtuesit e Organizatës si dhe do të shtrohet një koktej i rastit.
Sipas dëshirës mund të merrni pjesë për të nderuar këtë ditë dhe për të uruar nxënësit në rrugën e dijës për gjuhën dhe historinë shqiptare. Ju faleminderit!

Alert: 9/07/2021 Të nderuar bashkëatdhetar dhe prindër, Regjistrimi i nxënësve …

Alert

Të nderuar bashkëatdhetar dhe prindër,

Regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2021/2022 pranë QKSHA, fillon:

15 korrik – 11 shtator
Ju lutemi regjistroni fëmijët tuaj online në linkun e më poshtëm dhe personalisht mundeni ti regjistroni femijet e tuaj tek QKSHA në Riverdale, NJ

Adresa: 90 Riverdale Blvd
Riverdale, NJ

9 Shtator nga ora 6-8 pm

10 Shtator nga ora 6-8 pm

11 Shtator na ora 11am-1pm

ose në Linkun : https://aaccriverdale.org/?page_id=70

Dita e parë e shkollës 18 Shtator, 2021

Orari i Mësimit 2:00pm – 5:00pm

Ju faleminderit nga Këshilli për Arsim…

Alert: 9/07/2021 Të nderuar bashkëatdhetar dhe prindër, Regjistrimi i nxënësve …

Alert

Të nderuar bashkëatdhetar dhe prindër,

Regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2021/2022 pranë QKSHA, fillon:

15 korrik – 11 shtator
Ju lutemi regjistroni fëmijët tuaj online në linkun e më poshtëm dhe personalisht mundeni ti regjistroni femijet e tuaj tek QKSHA në Riverdale, NJ

Adresa: 90 Riverdale Blvd
Riverdale, NJ

9 Shtator nga ora 6-8 pm

10 Shtator nga ora 6-8 pm

11 Shtator na ora 11am-1pm

ose në Linkun : https://aaccriverdale.org/?page_id=70

Dita e parë e shkollës 18 Shtator, 2021

Orari i Mësimit 2:00pm – 5:00pm

Ju faleminderit nga Këshilli për Arsim…

Alert: 9/02/2021 Të nderuar antarë të QKSHA-së. Me rastin e vërshimeve që ndodhë…

Alert

Të nderuar antarë të QKSHA-së. Me rastin e vërshimeve që ndodhën në rajonin tonë, Organizata ju ofron në dispozicion hapsirat e saja për çdo antarë që ka nevojë të magazinojë mjete apo diçka që si pasojë e vërshimeve mund të ketë dëmtuar shtëpitë apo banesat tuaja. Për çdo nevojë kontaktoni Qendrën Kulturore Shqiptaro Amerikane ose drejtpërdrejtë kryetarin Astrit Zhaku 201-873-9994 ose Sekretarin Shpëtim Mimini 973-960-5039