Alert: 8/22/2019 Good afternoon everyone! We will have our first practice for the ye…

Alert

Good afternoon everyone!

We will have our first practice for the year at Turf City this Sunday at 6:45pm, we will finish at 8pm.

We will have four Vllaznimi Youth teams! We have a u7 for 5 and 6 year olds. We have the U10 for 8, 9, and 10 year olds. The U13 for 11, and 12, and 13 year olds. Then the U15 for 14, and 15 year olds.

We will have 3 seasons this year. One Fall, one Winter, and one Spring. Fall and Spring seasons are 10 weeks each with practice twice a week and games on Sunday. Winter will be 16 weeks with games on Saturday evenings.

Please spread the word!

Alert: 8/22/2019 “Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun” Ka ndërrur jetë Baftisha Kur…

Alert

“Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun”

Ka ndërrur jetë
Baftisha Kurtishi
shoqja e Fejzi Kurtishit, nëna e Atmi ,Fatmir &Mushteba Kurtishit, varrimi është kryer në vendlindje.
Konaku për të ndjerën do të hapet më datë 23, 24 dhe 25 Gusht, në adresën:
338 Central Ave
Wayne, NJ
07470
– AACC shpreh ngushëllime familjes dhe lusim Allahun ti falë xhenetin të ndjerës!

Xhamia – AACC
Riverdale, NJ

Alert: 8/17/2019 “Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun” – Me keqardhje ju njoftojmë se…

Alert

“Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun”

– Me keqardhje ju njoftojmë se ka ndërruar jetë Firdevs Veseli/ Ziba, nëna e Afrim Veselit!
Varrimi është bërë në vendlindje!
Për ngushëllime familjes Veseli do të caktohet koha/dita kur familja do të kethehen nga vendlindja!

AACC shpreh ngushëllime familjes dhe lusim Allahun ti falë xhenetin të ndjerës!

Xhamia – AACC
Riverdale, NJ

Alert: 8/17/2019 Të nderuar anëtarë, QKSHA ju informon se viti shkollor 2019/2020…

Alert

Të nderuar anëtarë,

QKSHA ju informon se viti shkollor 2019/2020 do të fillojë të Shtunën në 14 Shtator në orën 10:00 të mëngjesit. Regjistrimi do të bëhet në qendër të Shtunën 7 Shtator nga ora 11:00 e mëngjesit deri ne 12:30 pasdite, e Hënë 9 Shtator nga 6: 30-8: 00 pasdite, dhe E Premte 13 Shtator nga 6: 30-8: 00 pasdite.
Ju  mirëpresim të gjithë anëtarët në përurimin e bibliotekës së qendrës në Qendër në të njëjtën ditë në 1:30 pasdite. Ne do të  vlersojmë çdo libër dhe material lexuese që do të mund të dhuroni! Për dhurime, ju lutemi kontaktoni Gonxhen në 973-981-4055.
Ju mirepresim me padurim ne vitin e ri shkollor!

Me respekt,

QKSHA Riverdale NJ

Dear Members,

AACC would like to inform you that the 2019/2020 school year will begin on Saturday September 14 at 10:00 am. Registration will take place at the center on Saturday September 7th from 11:00 AM to 12:30 PM, Monday September 9 from 6:30 to 8:00 PM, and Friday September 13 from 6:30 to 8:00 PM .
We welcome all members to the inauguration of the Library on the same day at 1:30 pm. We appreciate any books and reading material you can donate! For donations, please contact Gonxhe at 973-981-4055.
We look forward to welcoming you in the new school year!

Respectfully,

AACC Riverdale NJ

Alert: 8/11/2019 “Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun” Ka ndërrur jetë Baftisha Kur…

Alert

“Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun”

Ka ndërrur jetë
Baftisha Kurtishi
shoqja e Fejzi Kurtishit, nëna e Atmi Kurtishit, varrimi është kryer sot në vendlindje.
Konaku për të ndjerën do të hapet pasi familja të kthehen prej në vendlindje më datë 23, 24 dhe 25 Gusht, në adresën:
338 Central Ave
Wayne, NJ
07470
– AACC shpreh ngushëllime familjes dhe lusim Allahun ti falë xhenetin të ndjerës!

Xhamia – AACC
Riverdale, NJ

Alert: 8/08/2019 “Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun” – Me keqardhje ju njoftojmë se…

Alert

“Ina Lilahi ve inna ilejhi Raxhiun”

– Me keqardhje ju njoftojmë se ka ndërruar jetë Xhevat Ibraimi, bashkëshorti i Dashurije Ibaraimi, babai i Argetimit, Blerimit dhe Arbreshës.
Falja e xhenazes dhe varrimi do të bëhen nesër (e xhuma) mbas orës 1:00pm.
– Konaku do të jetë në Xhaminë në Riverdale prej orës 12:00pm deri 9:00 pm, duke filluar prej nesër deri të shtunën,
kurse të dielën në adresën:
135 Passaic Ave
Hawthorne, NJ

AACC shpreh ngushëllime familjes dhe lusim Allahun ti falë xhenetin të ndjerit!

Xhamia – AACC
Riverdale, NJ