Alert: 9/23/2022 Të nderuar antarë të QKSHA! Shoqeria artistike e QKSHA nesër (…

Alert

Të nderuar antarë të QKSHA!

Shoqeria artistike e QKSHA nesër (E Shtunë)në ora 5 PM do të mbajë audicion për të regjistruar të gjithë valltarët që do të jenë aktiv dhe pjesë e shoqërisë artistike.
Të gjithë të interesuarit e moshës 9-12 vjeç dhe nga 13 vjeç e lartë janë të mirëseardhur në QKSHA – Riverdale! Hajdeni të mësojmë dhe ruajmë këngën dhe vallen e bukur shqipe.

Ju faleminderit!

Dear members of AACC!

The AACC artistic society tomorrow (Saturday) at 5 PM will hold an audition to register all the dancers who will be active and part of the artistic society.
All interested ages 9-12 and 13 amd up Are welcome at AACC- Riverdale! Let’s learn and preserve the beautiful Albanian song and dance.

Thank you!

Alert: 9/16/2022 Të nderuar antarë të QKSHA, Ditën e Dielë, 18 Shtator në ora …

Alert

Të nderuar antarë të QKSHA,

Ditën e Dielë, 18 Shtator në ora 3:00 PM për vizitë në QKSHA në Riverdale ka shprehur dëshirë të na vizitojë Ministri i Punëve të Jashtme të Maqesinisë, z.Bujar Osmani, i shoqëruar nga një delegacion më i gjërë qeveritar.
Me këtë rast ju ftojmë të gjithë të interesuarve që të merrni pjesë! Të gjithë jeni të ftuar të parashtroni pyetje, të parashtroni kërkesa dhe të shprehni mendime tuaja.

Me Respekt,
Këshilli i QKSHA-së

Alert: 9/13/2022 Përshendetje të nderuar antar, sic e moret lajmin e hidhur për humb…

Alert

Përshendetje të nderuar antar, sic e moret lajmin e hidhur për humbjen e bashkëathetarit tonë Adem Reci. Kryetari bashkërisht me kryesin e QKSHA-së e pa të arsyeshëm gjendjen familjare të tij, kështu që erdhi me nji vendim që organizata do tja mbulojë krejt harxhimet sic janë: Transportin, Varrin dhe cermonin fetare sic i takon nji Muslimanit. Të gjithë ato që deshirojnë ( me vetë dëshir) të ndihmojnë këtë proces jeni të mirseardhun pranë zyrës së QKSHA-së

Me Respekt,
Këshilli i QKSHA-së

Alert: 9/13/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Adem Reci, vëllai i Mensur dhe Idriz Reci nga fshati Veleshtë. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet nesër e Mërkur 14 Shtator, procesi i varrimit fillon prej orës 12:00pm tek xhamija jonë

Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ 07457

Konak nuk do të mbahet

Lusim Perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e ti
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Reci pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.