Alert: 7/10/2021 Të nderuar sportdashës, antarë të QKSHA. Nesër e Dielë 11 Korrik…

Alert

Të nderuar sportdashës, antarë të QKSHA. Nesër e Dielë 11 Korrik në ora 2PM sipas dëshirës jeni të mirseardhur për të ndjekur ndeshjen finale të Europjanit mes Italisë dhe Anglisë në kafeterinë e QKSHA-së.
Pije freskuese, fast food dhe atmosfera të zjarrtë sportive nuk do të mungojë. Së bashku të përjetojmë emocionet sportive që sjell ky eveniment. Ju faleminderit!

Posted in Alerts.

Leave a Reply