Alert: 5/30/2021 Të nderuar antarë, Shkolla shqipe pranë QKSHA-së, më 5 Qersho…

Alert

Të nderuar antarë,

Shkolla shqipe pranë QKSHA-së, më 5 Qershor, e Shtunë ka pregatitur program artistik me rastin e përfundimit të vitit shkollor dhe ndarjen e Çertifikatave për nxënësit.

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë ju dhe familjet tuaja të merrni pjesë në këtë manifestim ku përveç programit nga nxënësit, do të ketë edhe lojra për të gjithë fëmijët, lojë shpërblyese dhe ushqim tradicional për të gjithë të pranishmit.

QKSHA ka ftuar në këtë manifestim edhe përfaqësitë diplomatike të Shqipëris dhe Kosovës në SHBA.

5 Qershor, 2021
Ora 12:00pm

Jeni të mirëseardhur!

Alert: 5/11/2021 NJOFTIM Të nderuar antarë të Q…

Alert

NJOFTIM
Të nderuar antarë të QKSHA-së, kemi nderin dhe kënaqësinë
t’ju njoftojmë me kryesinë e re të organizatës.
Besimi dhe mbështetja e juaj është obligim dhe mision i
madh për të gjithë ne. Transparenca është shtylla kryesore e
kësaj kryesie. QKSHA është shtëpia jonë e përbashkët,
prandaj bashkpunimi me ju është thelbësor.
Ju faleminderit dhe na priftë e mbara!

KRYETAR: ASTRIT ZHAKU
NËNKRYETAR: ATMI SHAZIMANI
SEKRETAR: SHPETIM MIMINI
ARKËTAR: VETON TELA
PERGJEGJES MEDIATIK: IKE BAJRAMI, FATON ARIFI
PERGJEGJES PER SISTEMIN INFORMATIK DHE PARALEGAL:
KRENAR CAMILI
PERGJEGJES I SPORTIT: DRITAN SELA

PERGJEGJES I KËSHILLIT TË XHAMISË: MEANI SELA
PERGJEGJES I AKTIVITETEVE TE LIRA : BESMIR XHILA
PERGJEGJESE PER EVENIMENTE: FATMIRE MANTE
PERGJEGJES PER MBARVAJTJEN: FERIS ROCI, ENVER QIRA

Alert: 5/11/2021 NJOFTIM nderuar antarë të QK…

Alert

NJOFTIM
nderuar antarë të QKSHA-së, kemi nderin dhe kënaqësinë
t’ju njoftojmë me kryesinë e re të organizatës.
Besimi dhe mbështetja e juaj është obligim dhe mision i
madh për të gjithë ne. Transparenca është shtylla kryesore e
kësaj kryesie. QKSHA është shtëpia jonë e përbashkët,
prandaj bashkpunimi me ju është thelbësor.
Ju faleminderit dhe na priftë e mbara!

KRYETAR: ASTRIT ZHAKU
NËNKRYETAR: ATMI SHAZIMANI
SEKRETAR: SHPETIM MIMINI
ARKËTAR: VETON TELA
PERGJEGJES MEDIATIK: IKE BAJRAMI, FATON ARIFI
PERGJEGJES PER SISTEMIN INFORMATIK DHE PARALEGAL: KRENAR CAMILI
PERGJEGJES I SPORTIT: DRITAN SELA

PERGJEGJES I KËSHILLIT TË XHAMISË: MEANI SELA
PERGJEGJES I AKTIVITETEVE TE LIRA : BESMIR XHILA
PERGJEGJESE PER EVENIMENTE: FATMIRE MANTE
PERGJEGJES PER MBARVAJTJEN: FERIS ROCI, ENVER QIRA

Alert: 5/10/2021 Të nderuar antarë të QKSHA-së, ju njoftojmë se Namazi i Sabahut…

Alert

Të nderuar antarë të QKSHA-së, ju njoftojmë se Namazi i Sabahut do të falet ne ora 5:00AM dhe për shkak të rrethanave dhe kushtëzimeve me Pandeminë, Namazi i Fiter Bajramit do të falet në dy kohë. Ditën e Ejnte 13 Maj, në ora 7:00AM dhe në ora 8:00AM

Fitrat mund ti dorëzoni deri ditën e Martë (5/11/21)

Ju faleminderit për mirkuptimin dhe bashkpunimin.
Paqja dhe mëshira e Zotit qoftë me ju dhe familjet tuaja!