Alert: 12/20/2021 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Nëna e Nashir, Urim dhe Tahir Kabës. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet me 21 dhjetor ( e Martë) procesi i varrimit fillon prej orës 12pm pranë xhamijës sonë në Riverdale.
Adresa: 90 Riverdale Road, Riverdale,NJ

Konaku do të filloj nga nesër 12/21( e Martë ) tek Xhamija jonë në Riverdale deri në orën 9pm

Dhe ditën në vijim të Mërkurën dhe ditën e Ejnte konaku do të jetë tek shtëpia e Tahir Kabës, prej orës 10am – 6pm
Adresa: 52 Spook Hill Road, Wappingers, NY

Lusim Perendin e madhërauar që merhumës të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e saj
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Kabës pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 12/19/2021 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin e pabesueshëm që vëllau, miku dhe bashkatdhetari ynë ndërroi jetë Seabedin Redzepi. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet me 20 dhjetor ( e Hënë) procesi i varrimit fillon prej orës 9am pranë xhamijës në Ulu Xhami
Adresa: 408 Knickerbocker Ave, Paterson,NJ

Konaku do të jetë sot 12/19 ( e Diellë ) prej orës 6pm – 9pm në Ulu Xhami. 408 Knickerbocker Ave, Paterson.

Lusim perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e tij ta vendosi në xhenet, kurse familjes Redzepi pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 12/18/2021 Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, …

Alert

Es Selamu Alejkum ,
Te nderuar besimtare,

“ TË ALL-LLAHUT JEMI DHE TEK AI DO TË KTHEHEMI!

Ju LAJMEROJME, se ka nderruar jete z. AGIM AJDINOVSKI (Ibiri Bukurije Ajdinovski dhe merhumit Muarem Ajdinovski Zoti xh .sh. e meshirofte ).Pamja dhe percjellja e ngushllimeve eshte diten e Shtune , 11am -8pm , E Diele 1pm -8 pm ne xhamin tone ne Garfield . Ceremonia e faljes se xhenazes eshte diten e Hene , ora : 9 30 am . Qendren islame Shqiptare – Garfield. Vorrimi behet ne varrezat e Laurel Grove Cemetary Totowa , NJ 10 30 am . Ju perkujtom se hapsirat e Qendres tone ju permbahen rregullave te CDC – NJ , per tubime publike . Ju sugjerojme qe te respektohen.