Alert: 11/28/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Seadet Asan, Nëna e Vedat Asan dhe gjyshëja e Gëzim Kurtishi. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet nesër e Martë 29 Nëntor, procesi i varrimit fillon pas faljes së namazit të drekēs tek xhamia e Patersonit ( Turqit) dhe pastaj do të percillet për tek varrezat e Laurel Grove, Totowa, NJ

Adresa: United Islamic Center
408 Knickerbocker Ave
Paterson, NJ

Konaku do të mbahet nga e Mërkura – Prempten nga ora 5pm deri 9pm

Lusim Perendin e madhërauar që merhumës të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e sajë
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Asan pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 11/18/2022 Ftesë Të nderuar antar dhe ju sportëda…

Alert

Ftesë
Të nderuar antar dhe ju sportëdashës ju ftojmë që këtë Diell 20 Nentor në ora 10:30am ju lutemi merrni edhe fëmijët tuaj sepse e ardhëmja e kesaj qendre janë fëmijat tanë ejani sëbashku ta ndjekim FIFA World Cup Qatar 2022 në këtë eviniment Qendra do të servon edhe ushqim.

Ju faliminderit
Këshilli i QKSHA-së

Dear members, we invite you this Sunday, November 20 at 10:30 am, please bring your children because the future of this center is our children, come together to watch the FIFA World Cup Qatar 2022 at this event. The center will also serve food.

Thank you
The Council of AACC

Alert: 11/01/2022 Lajmerim I ftojm te gjithe sportdashesit…

Alert

Lajmerim

I ftojm te gjithe sportdashesit qe ta marrin pjes ne parapergatitjen e Turnirit Tradicional Vllaznimi 2022. Takami do te mbahet diten e Premte (4 Nentor) ne ora 8Pm, te qendra ne Riverdale. Kontributi juaj mundeson qe organizimi te behet me madheshtor. Me respekt.
Këshilli i QKSHA-së

Alert: 11/01/2022 Lajmerim I ftojm te gjithe sportdashesit…

Alert

Lajmerim

I ftojm te gjithe sportdashesit qe ta marrin pjes ne parapergatitjen e Turnirit Tradicional Vllaznimi 2022. Takami do te mbahet diten e Premte (4 Nentor) ne ora 8Pm, te qendra ne Riverdale. Kontributi juaj mundeson qe organizimi te behet me madheshtor. Me respekt.
Këshilli i QKSHA-së