Alert: 12/11/2019 Të nderuar Anëtar ju njoftojmë që në 14 Dhjetor ( e shtunë) nga …

Alert

Të nderuar Anëtar ju njoftojmë që në 14 Dhjetor ( e shtunë) nga ora 7pm Qendra Kulturore Shqiptaro Amerikane do të organizojë manifestimin e 42 vjetorit të themelimit si dhe festat e Nëntorit. Bileta për të rriturit do jetë 45$ , ndërsa për fëmijët 20$. Fëmijët që do të performojnë gjatë mbrëmjes nuk do të pagojnë! Ju mirëpresim të gjithëve! Me respekt ,
Kryesia e QKSHA

Alert: 12/05/2019 “Te Allahu jemi dhe te ai do te kethehemi” Lajmerim mortor: Ka n…

Alert

“Te Allahu jemi dhe te ai do te kethehemi”
Lajmerim mortor:
Ka nderuar jete AGUSH KURTISHI babai I GEZIM KURTISHIT
VARRIMI DO TE BEHET NESER (12/6/19) PREJ NË ORA 11 FILLON QELEMETEYT DHE mbas namazit te XHUMAS NESET XHENAZJA prej te xhamija jon
90 riverdale rd
Riverdale Nj
Konaku do te jet te shtunen dhe te djelen prej 10am-4pm
Ke xhamija jon
Allahu ia falte xhenetin
Familjes Kurtishi te mira I Dhashte Zoti pas sodit!

Alert: 12/03/2019 Të nderuar anëtar , Ju njoftojmë që në datë 8 Dhjetor ( E diel)…

Alert

Të nderuar anëtar ,
Ju njoftojmë që në datë 8 Dhjetor ( E diel) në ora 10:00am do të mbajmë mbledhje të përgjithshme më anëtarët. Pika e diskutimit do të jetë cmimi i Anëtarsisë. Ju mirëpresim të gjithëve që të vendosim cfarë është më e përshtatëshme për të gjithë. Me respekt,
Këshilli i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane në krye më z.Burim Zhuta