Alert: 4/25/2020 Të nderuar Anëtar ju njoftojmë që sonte nga ora 9:00pm deri ne 9:3…

Alert

Të nderuar Anëtar ju njoftojmë që sonte nga ora 9:00pm deri ne 9:30pm Imami i Qendres Kulturore Shqiptaro Amerikane z.Arun Pollozhani do te jete live në fb për të na mbajtur ligjerata fetare! Ju mund te ndiqni ligjeratën nëpërmjet faqes zyrtare të QKSHA ! Agjërim të lehtë dhe të pranuar , Me respekt Kryetari Burim Zhuta dhe Këshilli i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane .

Alert: 4/24/2020 ” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju lajmer…

Alert

” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderrua jete Luan Agolli I biri I Drita Agollit dhe vellau I Shpejtim dhe Gezim Agollit po ashtu dhendri I Rakip Qires
Ky lajmerim eshte vetem per informate!
Nuk ka konak as ne shpi as ne Xhami!
Lusim Perendine e Madheruar qe tia kete pranua te gjitha veprat e mira!
Lusim Perendine qe tia fale xhenetin!
Lusim Perendine qe familjes Agolli tju fale durimin dhe pas sodit vetem te mira tu japi inshalla!
Amin!

Alert: 4/24/2020 “Vërtet, muaji i Ramazanit është një muaj i madh. Gjatë tij, Al…

Alert

“Vërtet, muaji i Ramazanit është një muaj i madh. Gjatë tij, Allahu shumëfishon veprat e mira, fshin mëkatet dhe e lartëson atë në rangje.”

Të nderuar Anëtar , duke marrë parasysh rrethanat në të cilat ndodhemi ju bëjmë me dije që dyert e Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane do të jenë të hapura për cdo nevojë urgjente të Anëtarëve. Rrethanat në të cilat ndodhemi na bëjnë të pamundur për të bërë iftare sëbashku , të degjojmë ligjerata dhe te falim namazin e Taravisë. Duke dashur që të jemi sa më afër njëri tjetrit , Këshilli i Qendrës ju njofton qe sot ( e premte), Imami i Qendrës Z.Arun Pollozhani do të mbajë ligjerata fetare nëpërmjet rrjetit të FB dhe Instagram. Ju mund te shikoni nëpërmjet faqes zyrtare të QKSHA. Ligjerata fetare do te jenë nga ora 9:00pm deri ne ora 9:30pm .
Gëzuar Muajin e Ramazanit dhe Agjerim të lehtë !
Me respekt,
Kryetari
Burim Zhuta dhe
Këshilli i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane -Riverdale NJ

Alert: 4/23/2020 Të nderuar Anëtar , duke marrë parasysh gjendjen e jashtëzakonsh…

Alert

Të nderuar Anëtar ,
duke marrë parasysh gjendjen e jashtëzakonshme në të cilën ndodhemi shpresojmë që ju dhe familjet tuaja të jeni shëndosh dhe mirë . Këshilli i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane Ju uron fillimin e muajit te Ramazanit . Gëzuar Ramazanin, muajin e paqes, begatisë dhe shpëtimit. Zoti dhasht miresi dhe mbaresi ne familjet tuaja …dhe ua beft te leht agjerimin ! Ju lutemi Në rast urgjence te kontakoni Këshillin e Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane !

Alert: 4/20/2020 ” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Ju lajmerojme se ka nd…

Alert

” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Ju lajmerojme se ka nderrua jete Agnije Alimi , nena e Izeir Alimit.
Varrimi I te ndjeres do te behet diten e Merkure.
Per shkaqe objektive qe jemi ne gjendje te jashtezakonshme nuk do te kete KONAK as ne shpi as ne Xhami!
Ky lajmerim eshte vetem per informate!
E lusim Perendine qe merhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe tia kete fale Xhenetin.
E Lusim Perendine qe familjes Alimi pad sodit vetem te mira ti japi!
Amin!

Alert: 4/20/2020 ” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju lajmer…

Alert

” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderrua jete Irfet Demishahu e shoqja e Nazmi Demishahut.
Varrimi I te ndjeres do te behet diten e Eijnte
Per shkaqe objektive qe jemi me gjendje te jashtezakonshme per shkak te virusit, nuk ka KONAK as ne shpi as te Xhamija
E Lusim Perendine qe tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe ta kete vendosur ne Xhenet
E Lusim Perendine qe familjes Demishahu pad sodit vetem te mira ti japi”
Amin!

Alert: 4/01/2020 Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Te nderuar bashkeatdheta…

Alert

Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Te nderuar bashkeatdhetare:
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderuar jete Fejzi Kurtishi , baba I atmi,Fatmir& mushteba Kurtishit!
Varrimi I te ndjerit eshte kry në vendlindje !
Per arsye se gjindemi ne kushte te jashtezakonshme nuk do te kete konak!
Konaku do te hapet pasiqe te kete kalua gjendja e jashtezakonshme!
Lusim Perendine e Madheruar qe re ndjerit tia kete pranua veprat e mira dhe ta kete vendosur shpirtin e tij ne xhenet
Lusim Perendine e Madheruar qe familjes Kurtishi mbas sot ti japi vetem te mira!
Amin!