Alert: 2/28/2021 “”Te Allahut jemi dhe te AI do te kethehemi Me keqardhje ju lajme…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te AI do te kethehemi
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderrua jete Bekim Vinca
Babai I Alban dhe Alberim Vinces dhe vellau i Nevzat Vinces
Varrimi I te ndjerit do te behet në vendlindje (Veleshte)
Ky lajmerim eshte vetem per informim!
E lusim Perendine qe merhumit tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e tij ta vendos në Xhenet!
E lusim Perendine qe familjes Vinca pas sodit vetem te mira ti japi!
AMIN!

Alert: 2/19/2021 “”Te Allahut hemi dhe te Ai do te kethehemi, Me keqardhje ju njohto…

Alert

“”Te Allahut hemi dhe te Ai do te kethehemi,
Me keqardhje ju njohtojme de ka nderrua jete Sali Vlashi babaii Nafis dhe Ali Vlashit
Varrimi I te ndjerit do te behet sot – e Xhuma- pas namazit te xhumase!
Xhenazja do te niset nga xhamijae jone në Riverdale NJ
Konaku per tju shprehur ngushllime familjes Vlashi per humbjen e tyre te madhe SOT do te jete te xhamija jone!
Neser E Shtune dhe pas neser E Diel konaku do te jete te shtepija e Nafis Vlashit
E lusim Perendine e Madheruar qe merhumit tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e tij ta kete vendosur në xhenet!
E lusim Perendine e Madheruar qe familjes Vlashi pas sodit vetem te mira tu japi!
AMIN “””

Alert: 2/01/2021 Të nderuar Anëtar duke marre parasysh qe jemi në përfundim të pro…

Alert

Të nderuar Anëtar duke marre parasysh qe jemi në përfundim të projektit të kafeterisë , Qendra Kulturore Shqiptaro Amerikane njofton Anëtarët për hapjen e një vendi pune me kushte të percaktuara paraprakisht nga Këshilli Drejtues.Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë numrin 973-523-9203 për të marrë më tepër informacion !Me respekt Kryetari Burim Zhuta dhe Këshilli Drejtues i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane -Riverdale NJ