Alert: 5/23/2020 Dear Member, Following the decision of The governor of New Jersey Phi…

Alert

Dear Member,
Following the decision of The governor of New Jersey Phil Murphy that the limit for indoor gatherings remain limited to 10 people and outdoor gathering up to 25 people , the “Bajram” Eid prayer will be done online and can be followed on our official Facebook page.These precautions are taken to help heal the affected and prevent the spread of Coronavirus! Thank you for your understanding. Eid Muabarak , Wish you a very happy Eid!

Alert: 5/23/2020 Të nderuar Anëtar , Pas vendimit te Kryetarit te New Jersey (The…

Alert

Të nderuar Anëtar ,
Pas vendimit te Kryetarit te New Jersey
(The Governor) Phil Murphy qe te mos kete grumbullim te njerezve me shume se 25 veta, Qendra Kulturore Shqiptaro Amerikane me keqardhje ju njofton qe Falja e Bajramit do të bëhet Online dhe mund te ndiqet tek faqja Zyrtare e Qendrës në Facebook . Këto masa merren per te per te ndihmuar shërimin e të prekurve dhe për të parandaluar përhapjen e Koronavirusit! Ju faleminderit për mirëkuptimin dhe Urime përzemërsisht Festën e madhe të Bajramit ! Paqja , bekimi dhe begatite e Zotit qofshin me ju dhe familjet tuaja !

Alert: 5/23/2020 Te nderuar Anëtar , shpresojmë që Ju dhe familjet tuaja të jeni mi…

Alert

Te nderuar Anëtar , shpresojmë që Ju dhe familjet tuaja të jeni mirë gjatë kësaj gjendje të jashtëzakonshme në të cilën ndodhemi. Këshilli i Qendres Kulturore Shqiptaro Amerikane në krye me z.Burim Zhuta ju bën thirrje që në qoftë se JU ose ndonjë i afërm i juaj ka nevoj për ushqim dhe cfardo gjëje elementare të na kontaktoni . Dyert e Qendrës janë të hapura 24/7 për cdo llojë nevojë të Anëtarëve tonë. Me respekt Kryetari Burim Zhuta dhe Këshilli.

Alert: 5/19/2020 Të nderuar Anëtar , Duke marrë parasysh gjendjen e jashtëzakonshm…

Alert

Të nderuar Anëtar ,
Duke marrë parasysh gjendjen e jashtëzakonshme në të cilën ndodhemi dhe në pamundësi për të organizuar iftare dhe programe fetare ju njoftojmë që prej të MARTË deri të PREMTEN do të jemi tek Qendra nga ora 7 pm deri 10pm për të mbledhur “Fitrat” si dhe pagesën e Anëtarsisë. Gjithashtu ju njoftojme qe pagesat mund te beni online nepermjet Venmo @albanianacc , faqja zyrtare albacenter.org si dhe mund të na dërgoni me postë në adresën tonë 90 Riverdale Road , Riverdale Nj . Zoti dhasht miresi dhe mbaresi ne familjet tuaja …dhe ua beft te leht agjerimin ! Ju lutemi Në rast urgjence te kontakoni Këshillin e Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane !

Alert: 5/19/2020 Dear Members Unfortunately Do to the Covid-19 Virus we are unable t…

Alert

Dear Members

Unfortunately Do to the Covid-19 Virus we are unable to have our regular events for Ramadan as per the Governor of NJ and the restrictions of social distancing.
As you know during this month most of our members pay their membership for the year.
For anyone that would like to pay for the membership can pay through Venmo @albanianacc as well as on out website albacenter.org and a check can be mail to the center which will be check twice a week and you can also text me Alit Ibraimi at 973-519-4403.
Please have you address and cell numbers on which ever way you decided to pay.
The membership fee is $300 for the year.

Thank you in advanced for your understanding during this unusual circumstances.
We will be thier this Tuesday through Thursday from 7 pm to 10 pm for anyone that would like to come and pay in person.

AACC

Alert: 5/12/2020 Dear Members Unfortunately Do to the Covid-19 Virus we are unable t…

Alert

Dear Members

Unfortunately Do to the Covid-19 Virus we are unable to have our regular events for Ramadan as per the Governor of NJ and the restrictions of social distancing.
As you know during this month most of our members pay their membership for the year.
For anyone that would like to pay for the membership can pay through Venmo @albanianacc as well as on out website albacenter.org and a check can be mail to the center which will be check twice a week and you can also text me Alit Ibraimi at 973-519-4403.
Please have you address and cell numbers on which ever way you decided to pay.
The membership fee is $300 for the year.

Thank you in advanced for your understanding during this unusual circumstances.

AACC