Alert: 9/16/2022 Të nderuar antarë të QKSHA, Ditën e Dielë, 18 Shtator në ora …

Alert

Të nderuar antarë të QKSHA,

Ditën e Dielë, 18 Shtator në ora 3:00 PM për vizitë në QKSHA në Riverdale ka shprehur dëshirë të na vizitojë Ministri i Punëve të Jashtme të Maqesinisë, z.Bujar Osmani, i shoqëruar nga një delegacion më i gjërë qeveritar.
Me këtë rast ju ftojmë të gjithë të interesuarve që të merrni pjesë! Të gjithë jeni të ftuar të parashtroni pyetje, të parashtroni kërkesa dhe të shprehni mendime tuaja.

Me Respekt,
Këshilli i QKSHA-së

Posted in Alerts.