Alert: 9/13/2022 Përshendetje të nderuar antar, sic e moret lajmin e hidhur për humb…

Alert

Përshendetje të nderuar antar, sic e moret lajmin e hidhur për humbjen e bashkëathetarit tonë Adem Reci. Kryetari bashkërisht me kryesin e QKSHA-së e pa të arsyeshëm gjendjen familjare të tij, kështu që erdhi me nji vendim që organizata do tja mbulojë krejt harxhimet sic janë: Transportin, Varrin dhe cermonin fetare sic i takon nji Muslimanit. Të gjithë ato që deshirojnë ( me vetë dëshir) të ndihmojnë këtë proces jeni të mirseardhun pranë zyrës së QKSHA-së

Me Respekt,
Këshilli i QKSHA-së

Posted in Alerts.