Alert: 7/15/2022 ATTENTION MEMBERS PLEASE DOWNLOAD APP AACC Riverdale NJ ON YOUR DEVICE…

Alert

ATTENTION MEMBERS

PLEASE DOWNLOAD APP

AACC Riverdale NJ

ON YOUR DEVICES
GOING FORWARD THIS IS HOW WE ARE GOING TO SEND OUT ALL ALERTS AND UPDATES.

Të nderuar anëtarë,
Kjo është një kujtesë për të shkarkuar aplikacionin tonë “AACC Riverdale NJ” prej në Apple Store ose Google Play
Me apin ne do mund të komunikojmë me ju më shpejt, në mënyrë të sigurt dhe më efikase.
Mezi presim të fillojm punën, komunikimin me apin dhe t’ju shërbejmë sa më mirë.
Faleminderit,
QKSHA”

Posted in Alerts.