Alert: 7/12/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Bashkim Mustafoski
Vllaje Ramche Mustafoski. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.
Varrimi i të ndjerit do të bëhet nesër eMerkuren July 13, procesi i varrimit fillon prej orës 12:00pm tek xhamija jonë
Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ 07457
Konaku do të filloi sonte e Martën ne Oren 6pm.

Lusim Perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e ti
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Mustafoski pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Posted in Alerts.