Alert: 7/12/2022 ATTENTION MEMBERS PLEASE DOWNLOAD APP AACCNJR ON YOUR DEVICE…

Alert

ATTENTION MEMBERS

PLEASE DOWNLOAD APP

AACCNJR

ON YOUR DEVICES
GOING FORWARD THIS IS HOW WE ARE GOING TO SEND OUT ALL ALERTS AND UPDATES.

Të nderuar anëtarë,
Ky është një kujtesë për të shkarkuar aplikacionin tonë “AACC Riverdale NJ” prej ne Apple Store ose Google Play
Me apin ne do mund të komunikojmë me ju më shpejt, në mënyrë të sigurt dhe më efikase.
Mezi presim të fillojm punen, komunikimin me apin dhe tju sherbejme sa me mire.
Faleminderit,
QKSHA”

Posted in Alerts.