Alert: 5/03/2021 Të nderuar anëtarë, ju njoftojmë se më date May 3rd 2021 e Hënë…

Alert

Të nderuar anëtarë, ju njoftojmë se më date May 3rd 2021 e Hënë një grup vullnetarësh shtrojn iftar.

Të gjithë anëtarët janë të mirëseardhur, pjesëmarrja juaj do të na shtojë solidaritetin dhe gëzimin.

Allahu kabull agjërimin , paqja dhe mëshira e Zotit qoftë me ne dhe familjet tona.
Amin

Posted in Alerts.

Leave a Reply