Alert: 4/12/2021 Të nderuar Anëtar , Gëzuar Muajin e Shenjtë të Ramazanit , Agjër…

Alert

Të nderuar Anëtar , Gëzuar Muajin e Shenjtë të Ramazanit , Agjërim të lehtë e të pranuar ! Ju njoftojmë që nga sonte do të kemi Taravi dhe gjatë gjithë muajit të Ramazanit do të na shoqërojnë Imam Arun Pollozhani si dhe Imam Festim Koxhaxhiku . Ju urojmë cdo të mirë familjarisht , Kryetari dhe Këshilli i Qendrës

Posted in Alerts.

Leave a Reply