Alert: 9/30/2022 Të nderuar antarë, Neser e Premte (30 Shtator) në ora 9:45am do t…

Alert

Të nderuar antarë, Neser e Premte
(30 Shtator) në ora 9:45am do të bëhet falja e xhenazes për të ndjerin Oran Rizai dhe percjelljen për në vendlindje. Zoti e mëshiroft shpirtin e tijë.

Posted in Alerts.