Alert: 10/02/2021 Të nderuar sportdashës! Klubi jon futbollistik, Vllaznimi AACC, d…

Alert

Të nderuar sportdashës!

Klubi jon futbollistik, Vllaznimi AACC, do të zhvillojë ndeshjen e rradhës në kampionat këtë të dielë, 10/3, në Wayne NJ në ora 5:30 pm, kundër Sportsfriends S.C.
Adresa e fushës më poshtë:

Dave Waks Memorial Park
(Njohur ndryshe si Barbour Pond Park)
39 Barbour Pond Rd.
Wayne NJ, 07470

Pas dy ndeshjeve të para, Vllaznimi ndodhet në vendin e parë me 6 pikë të grumbulluara, duke shënuar 7 gola dhe duke pësuar vetëm 2 gola.

Të gjithë jeni të ftuar të jeni prezent për të përkrahur djemtë tan drejt fitorës së rradhës.

Forca Vllaznimi!

Posted in Alerts.

Leave a Reply