Alert: 9/18/2021 Të nderuar antarë, nesër (e Shtunë) fillon viti i ri shkollor për…

Alert

Të nderuar antarë, nesër (e Shtunë) fillon viti i ri shkollor për nxënësit e QKSHA-së.
Me këtë rast në ora 1 PM do të mbahet një ceremoni e shkurtër me fjalime nga mësuesit dhe drejtuesit e Organizatës si dhe do të shtrohet një koktej i rastit.
Sipas dëshirës mund të merrni pjesë për të nderuar këtë ditë dhe për të uruar nxënësit në rrugën e dijës për gjuhën dhe historinë shqiptare. Ju faleminderit!

Posted in Alerts.

Leave a Reply