Alert: 9/07/2021 Të nderuar bashkëatdhetar dhe prindër, Regjistrimi i nxënësve …

Alert

Të nderuar bashkëatdhetar dhe prindër,

Regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2021/2022 pranë QKSHA, fillon:

15 korrik – 11 shtator
Ju lutemi regjistroni fëmijët tuaj online në linkun e më poshtëm dhe personalisht mundeni ti regjistroni femijet e tuaj tek QKSHA në Riverdale, NJ

Adresa: 90 Riverdale Blvd
Riverdale, NJ

9 Shtator nga ora 6-8 pm

10 Shtator nga ora 6-8 pm

11 Shtator na ora 11am-1pm

ose në Linkun : http://aaccriverdale.org/?page_id=70

Dita e parë e shkollës 18 Shtator, 2021

Orari i Mësimit 2:00pm – 5:00pm

Ju faleminderit nga Këshilli për Arsim…

Posted in Alerts.

Leave a Reply