Alert: 5/30/2021 Të nderuar antarë, Shkolla shqipe pranë QKSHA-së, më 5 Qersho…

Alert

Të nderuar antarë,

Shkolla shqipe pranë QKSHA-së, më 5 Qershor, e Shtunë ka pregatitur program artistik me rastin e përfundimit të vitit shkollor dhe ndarjen e Çertifikatave për nxënësit.

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë ju dhe familjet tuaja të merrni pjesë në këtë manifestim ku përveç programit nga nxënësit, do të ketë edhe lojra për të gjithë fëmijët, lojë shpërblyese dhe ushqim tradicional për të gjithë të pranishmit.

QKSHA ka ftuar në këtë manifestim edhe përfaqësitë diplomatike të Shqipëris dhe Kosovës në SHBA.

5 Qershor, 2021
Ora 12:00pm

Jeni të mirëseardhur!

Posted in Alerts.

Leave a Reply