Alert: 3/11/2021 Të nderuar Anëtar ju njoftojmë që këtë të Shtune nga ora 2pm de…

Alert

Të nderuar Anëtar ju njoftojmë që këtë të Shtune nga ora 2pm deri ne 6 pm ,Qendra do të ndihmojë cilindo nga ju që keni nevojë për të kryer procesin e Regjistrimit te diasporës së Maqedonisë Veriore. Regjistrimi eshte shume i rendesishem per popullin tone , prandaj ju mirepresim dhe sebashku te kryejme detyren tone kombetare !

Posted in Alerts.

Leave a Reply