Alert: 5/27/2022 Esselamu alejkum Të nderuar Antarë, me keqardhje ju informojmë …

Alert

Esselamu alejkum
Të nderuar Antarë,
me keqardhje ju informojmë
se ka ndërruar jetë
Lalezar Abazi gruja e Muamer Abazit
Nëna e Memet Abazit nga Kenerika
Konaku do të jetë tre ditë prej nesër mbas namazit të xhumasë, ditën e Shtunë dhe ditën e Diel.
Varrimi do të bëhet në vendlidje në fshatin Koroshishtë.

Konaku në:
1292 Old Waterbury rd. Southbury, CT 06488

Alert: 5/25/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Sefulla Sefullai, vëllai i Bejadin dhe Kazafer Kazaferi nga fshati Dollogozhdë.Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerit bëhet në vendlindje

Familja Kazaferi hap konak për ngushllime tek qendra jonë në Riverdale këtë të Shtunë (28 Maj) nga ora 12pm deer 6pm

Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ

Lusim Perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e saj
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Kazaferi pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 5/10/2022 Dear Members, We are accepting bids for the painting of the entire …

Alert

Dear Members,

We are accepting bids for the painting of the entire exterior building at 90 Riverdale Road, Riverdale, NJ. The AACC will provide all paint needed and should be excluded from bid.
All bids are due May 20, 2022 at 11 am. The successful bidder will be obligated to start work May 23rd, 2022 and be completed by June 24, 2022.
Any questions please call:
Sinan Alimi
2017044122

We are also accepting bids to replace front entrance tiles at 90 Riverdale Road, Riverdale, NJ. All tiles, adhesive and grout will be provided by the AACC and should be excluded from the bid. All bids are due May 20, 2022 at 11 am. The successful bidder will be obligated to start work May 23rd, 2022 and be completed by June 24, 2022.
Any questions please call:
Sinan Alimi
2017044122

Respectfully,
AACC BOARD

Alert: 5/01/2022 Të nderuar antarë të QKSHA-së, ju njoftojmë se Namazi i Sabahut d…

Alert

Të nderuar antarë të QKSHA-së, ju njoftojmë se Namazi i Sabahut do të falet ne ora 5:00AM dhe Namazi i Fiter Bajramit do të falet në dy kohë. Ditën e Hënë 2 Maj, në ora 7:00AM dhe në ora 8:00AM
Ju faleminderit dhe purshumvjet Bajramin dhe na gjetë moti i gëzuar gjithë së bashku.
Paqja dhe mëshira e Zotit qoftë me ju dhe familjet tuaja!

Honorable members of AACC, we inform you that the Fiter Bajram Prayer will be at 5:00 AM and the Eid al-Fitr Prayer will be offered at two times. Monday 2 May, at 7:00 AM and at 8:00 AM
Thank you and Happy Eid. May the peace and mercy of God be with you and your families!

Alert: 4/30/2022 Dear Members, May this update find your families in the best of hea…

Alert

Dear Members,

May this update find your families in the best of health. May Allah accept our fasting, prayers, duas and donations. As we all know the AACC always give all the Fitra collected to those in need.

Fitra need to be donated before Namzin e Bajramin. The donations for Fitra will be sent out tomorrow at 4pm to the families in need.

Monday is going to be Bajram these are last two days to make your Fitra donations to those in need, stop by the office to give your Fitra.
May Allah always Bless our community.

Respectfully,
AACC BOARD

Alert: 4/27/2022 Të nderuar antar nesër mbrema e Mërkur ( 27 Prill ) është një na…

Alert

Të nderuar antar nesër mbrema e Mërkur ( 27 Prill ) është një natë më e madhe ndër netët tjera të muajit të shejntë të Ramazanit është nata që të gjithë ne e presim me padurim Natën e Kadrit. Natë në të cilin zbriti Kurani Fisnik, udhërrëfyes nga Allahu (xh. sh.) për mbarë njerëzimin. Vëllezerit Arben dhe Argjent Abdulaj me familje shtron iftar tek qendra jonë dhe jeni të mirseardhun që të gjithë kurse Arbenit dhe Argjentit Zoti ja befte kabull dhe Zoti ja shtoft pasurin e tij inshallah dhe lusim Allahun (xh. sh.) që të na pranon të gjithë lutjet tona. AMIN

Me Respekt,
Keshilli i QKSHA-së

Alert: 4/26/2022 Dear Members, May this announcement find you all in the best of healt…

Alert

Dear Members,
May this announcement find you all in the best of health. We are looking for a landscaping company to maintain our premises. Please stop by the office to discuss contract details or call.

Respectfully,
Astrit Zhaku 201-873-9994
Shpetim Mimini 973-960-5039

Të nderuar anëtarë,
Uroj që ky njoftim t’ju gjejë të gjithëve me shëndet. Kërkojmë një kompani peizazhi për të mirëmbajtur ambjentet tona. Ju lutemi ndaloni në zyrë për të diskutuar detajet e kontratës ose telefononi.

Me respekt,
Astrit Zhaku 201-873-9994
Shpetim Mimini 973-960-5039

Alert: 4/26/2022 Të nderuar antar nesër mbrëma e Mërkur ( 27 Prill ) është një n…

Alert

Të nderuar antar nesër mbrëma e Mërkur ( 27 Prill ) është një natë më e madhe ndër netët tjera të muajit të shejntë të Ramazanit është nata që të gjithë ne e presim me padurim Natën e Kadrit. Natë në të cilin zbriti Kurani Fisnik, udhërrëfyes nga Allahu (xh. sh.) për mbarë njerëzimin. Prandaj për nder të kesaj nate të madhe vëllezerit Arben dhe Argjent Abdulaj me familje shtron iftar tek qendra jonë dhe jeni të mirseardhun që të gjithë kurse Arbenit dhe Argjentit Zoti ja befte kabull dhe Zoti ja shtoft pasurin e tij inshallah dhe lusim Allahun (xh. sh.) që të na pranon të gjithë lutjet tona. AMIN

Me Respekt,
Keshilli i QKSHA-së