Alert: 4/20/2020 ” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Ju lajmerojme se ka nd…

Alert

” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Ju lajmerojme se ka nderrua jete Agnije Alimi , nena e Izeir Alimit.
Varrimi I te ndjeres do te behet diten e Merkure.
Per shkaqe objektive qe jemi ne gjendje te jashtezakonshme nuk do te kete KONAK as ne shpi as ne Xhami!
Ky lajmerim eshte vetem per informate!
E lusim Perendine qe merhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe tia kete fale Xhenetin.
E Lusim Perendine qe familjes Alimi pad sodit vetem te mira ti japi!
Amin!

Posted in Alerts.

One Comment

Comments are closed.